Arne Jacobsen Ægget – et hav af muligheder

Er du, ligesom mange andre, helt forelsket i Arne Jacobsen Ægget? Ønsker du af netop den grund af købe den til dit hjem? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om Arne Jacobsen Ægget samt ompolstring af netop denne. Har du nemlig allerede den fantastiske stol stående hjemme i stuen, men kunne den godt trænge til en kærlig hånd? Så kan du med stor fordel vælge at få foretaget en ompolstring af den – således kommer den nemlig til at se ud som ny igen, og den vil altså, med andre ord, få et helt nyt liv i sig. Vælger du desuden at få ompolstret din elskede Arne Jacobsen Ægget, kan du helt selv vælge, hvilket materiale du ønsker, at den skal ompolstres i samt, hvilken farve og kvalitet det skal gøres i. Kort sagt, kan du altså ende ud med præcis din drømme stol – og hvem ønsker ikke det? Du kan dog også købe stolen brugt – her er den dog allerede blev ompolstret, hvorfor du ikke selv kan vælge mellem materiale, farve osv. Lyder det som noget, du kunne være interesseret i at udforske yderligere? Så kan du altså lige her læse meget mere om ompolstring af Arne Jacobsen Ægget.

Ompolstring – design din helt egen Arne Jacobsen Ægget

Er du således interesseret i at få foretaget en ompolstring af netop den Arne Jacobsen stol, du har stående hjemme i din stue, har du, som nævnt, rig mulighed for at designe den præcis, som du ønsker. Du kan blandt andet vælge mellem 3 forskellige lædertyper – nemlig Classic, Elegance og Soft.

Ønsker du en stol, hvor betrækket er både tykt, kraftigt og slidstærkt, skal du vælge Classic læderet. Dette vil give din Arne Jacobsen Ægget en pæn og struktureret overflade, og det er af netop denne grund, at mange elsker denne lædertype. Den mest attraktive lædertyper er dog Elegance læderet. Dette er højkvalitets læder, der er både fast og tykt. Dette læder giver stolen en overflade, som er naturlig og som samtidig udstråler en varm glød. Sidst, men ikke mindst, er der Soft læderet. Dette er en kombination af de to første lædertyper, og det er et læder, der giver din stol et blødt og flot udtryk.