De største indretningstrends i 2020

Genbrugt interiør

Vi er blevet meget mere opmærksomme på bæredygtighed – og det er en rigtig god ting. Det har også fundet vej ind i vores indretning, hvor det er blevet meget populært at genbruge gamle møbler og diverse andre indretningsartikler. Der er kommet flere og flere loppemarkeder og flere og flere kræmmere og flere og flere antikforretninger, så der er ingen undskyldning for ikke at vælge bæredygtige løsninger til indretningen. Det tager måske lidt længere tid at finde gode sager på diverse loppemarkeder frem for at søge rundt på alverdens boligwebshops, men det er det hele værd, når du finder de gode indretningsartikler, som ingen andre har.

Plankebordet

Indretning med træmøbler er endnu engang på vej tilbage, og det er både lysere og mørkere træsorter, der bliver inddraget mere og mere i den moderne indretning. En af de mest populære træmøbler er plankebordet. Det er nemlig smukt og passer ind i enhver indretning – og det er samtidig unikt, da det ikke er masseproduceret på samme måde som møbler fra bl.a. IKEA og Jysk. Det er nemlig selve træet, der bestemmer, hvordan bordet kommer til at se ud, og det betyder, at to borde af samme træ kan have vidt forskellige udtryk. Planke-bord.dk producerer lækre plankeborde af højeste kvalitet, og du kan helt sikkert finde dit perfekte plankebord iblandt deres færdige plankeborde til salg.

Feng shui indretning

Feng shui er blevet meget populært – og 2020 er ingen undtagelse. Det handler om at have en harmonisk indretning, hvor der er en balance mellem naturen og mennesket. Det afspejler sig i indretningen med blandt andet planter, farvede vægge, maser og lys og generelt en rolig indretning. Hjemmet indrettes med andre ord som en slags oase, hvor man kan slappe helt af.

Hjemmedyrkede krydderurter

Hjemmedyrkede krydderurter har været populært i køkkenhaverne rundt omkring i Danmark i mange år – men det er altså ikke kun for de personer, der har en have. Krydderurterne har for alvor vundet indpas i de danske køkkener. Vi er interesserede i at producere vores egne råvarer, og krydderurterne er en af de ting, der rent faktisk kan dyrkes indenfor, så man ikke behøver en have.