Det lille ekstra pift i indretningen

Kender du det, når man gerne vil have et område til at virke lidt mindre tomt, end det gør nu, men man ikke helt kan finde ud af, hvad der egentlig er plads til? Måske I har et område i stuen, der egentlig ikke er specielt stort eller åbent, men hvor I alligevel nogle gange lige mangler et eller andet sted, hvor I kan stille et glas og en kande, eller der kan ligge et par bøger, man hurtigt kan tage fat i og læse? Her kan et bakkebord være løsningen.

De små borde med hjul er nemme at flytte rundt på, så de ikke kommer til at stå i vejen, når I skal forbi. Se de mange bakkeborde her, og beslut jer for, om ikke der er et af dem, der kan passe godt ind i jeres indretning. De kommer i rigtig mange forskellige designs, materialer og størrelser, så der er god chance for, at et af dem vil passe godt ind.

Indret et sofahjørne

Hvis først I har besluttet, at det hjørne af stuen, der egentlig ikke rigtigt bliver brugt, skal indrettes til noget hyggeligt, kan det være, I har kigget på at anskaffe jer en lille sofa, der passer ind, eller også er det en lænestol, der har fået lov til at vinde kampen om at blive jeres nye møbel. Uanset hvad kan I gøre en del for, at det kommer til at passe ind.

Med puder og tæpper i sjove farver kan I gøre området mere personligt, ligesom det altid er rart at have en god pude at sidde med, når man gerne vil slappe af. En god lampe er ligeledes et must. På den måde kan du bruge timevis på at sidde og læse en bog, også selvom solen i virkeligheden gik ned udenfor vinduet for flere timer siden.