Drømmer dit hus om et hovedstadsværdigt udseende?

Når du triller ind i indkørslen til din ejendom eller drejer ned ad fortovet ved dit hus, vil du gerne bydes velkommen hjem til et pænt og rent hus. Facaden på dit hus er førstehåndsindtrykket. Og det kan være, at den trænger til en kærlig hånd. Den bliver nemlig ikke bare udsat for dine blikke, men også alt det, som hører med, når man bor i storbyen.

Pas godt på dit hus

Din facade beskytter dit hus og tager imod alle de vejrmæssige forhold som regn, blæst og hagl. Og den skal gerne holde mange år endnu.

Hvis du ejer et skønt hus midt i byens larmende trafik, så kan du være sikker på, at bilos også sætter sine spor i din facade. Måske har du også været udsat for at vågne op til graffiti på dine mure eller garageport.

Der er god hjælp at hente

Midt i dagligdagens stress og jag er det ikke altid det første, der bliver vedligeholdt. Hvis facaden på dit hus er ved at være lidt slidt og trænger til at blive frisket op, kan det være på tide at kigge efter nogle renoveringsløsninger – uanset om den skal istandsættes, rengøres eller males.

Sørg for at rådføre dig med fagfolk inden for facaderenovering, og lad dem stå for det, så du får de bedste løsninger til dit hus’ facade. Det kan nemlig være et større projekt at kaste sig ud i selv.

Giv huset et nyt udtryk

Du har indflydelse på udformningen og de farvemæssige valg, så du får det æstetiske udtryk, du drømmer om. Du kan fx få malet i et friskt farvepust eller pudset muren op.

Ved at renovere din husfacade forlænger du ikke blot boligens levetid, den bliver også en fryd for øjet i det sekund, du kommer hjem til den. Så ser dit hus smukt og indbydende ud igen.