Få et naturligt og rustikt udtryk med stenvægge

Det naturlige og rustikke er bestemt ikke bare noget, vi støder på, når vi bevæger os ud i den vilde natur. Det kan nemlig også sagtens få en plads i hjemmet, og så kan det faktisk være med til at give en helt særlig og unik karakter til dit hjem. Det er noget, du blandt andet kan opnå med stenvægge.

Hvor skal du have stenvægge?

Stenvægge kan altså have et helt særligt udtryk, som kan give dit hjem den lille smule ekstra, der gør det helt unikt og særligt for dig. Du kan vælge stenvægge i hele huset, men mange vælger også at bruge det i enkelte rum eller til en accentvæg.

Du kan for eksempel få stenvægge i:

  • Køkkenet. Det kan være en god kontrast til noget meget hjemligt, nemlig madlavning. Det kan også bruges andre steder, for eksempel med en skifer bordplade naturligt og rustikt udtryk.

  • Badeværelset. Det kan let være et rum, man overser, fordi det typisk ikke er på badeværelset, at man gør mest ud af indretningen. Med stenvægge gør du det nemt for dig selv at få masser af karakter.

  • Entreen. Så kan du altid byde dine gæster indenfor i stil.

Du kan også få en enkelt accentvæg i:

  • Soveværelset. Det mere hårde og rå udtryk vil give en smart kontrast til de bløde og hyggelige, nemlig din dejlige seng.

  • Stuen. Her er der også ofte fokus på hygge. De hyggelige elementer kan sagtens kombineres med en smart og moderne accentvæg i sten.

  • Baren. For at få en eksklusiv stemning, hvis du har en bar, vil sten også være et godt valg. Det kan nemlig gøre enhver kedelig væg mere spændende.

Alt, hvad du kunne ønske dig i sten, finder du på www.inpro.dk. Så kan du også finde frem til den helt rigtige stentype til dit hjem.