Find den perfekte løsning til dine vinduer

Alle hjem består af vinduer. Vinduer der gør, at vi får både luft og lys ind i vores hjem. Men det er ikke alle tider af døgnet, lyset er lige velkomment. Derfor er der brug for noget i vores vinduer, som kan lukke lyset ude. Men dette er ikke altid så let, som det lyder, for der findes faktisk rigtig mange forskellige ting, du kan vælge at hænge i dine vindue, alt efter hvilke egenskaber, du ønsker, det skal have.

Hvad skal du vælge?

Selvom der findes mange muligheder, gælder det om at finde netop den løsning, som er perfekt for netop dine vinduer. Derfor bør du også overveje dine muligheder grundigt, før du blot vælger det første og det bedste. Herunder kan du læse om nogle af de muligheder, du har. Muligheder som alle tilbydes af Jemtex.dk, hvor du kan være sikker på at finde lækre løsninger af god kvalitet.

  • Rullegardiner. Rullegardiner rulles ned fra toppen af vinduet og dækker derfor oppefra og ned. Disse kan fås med mange forskellige mønstre og farver og kan derfor virke som pynt til din indretning.

  • Mørklægningsgardiner. Denne type gardiner er oplagt, hvis det er gardiner til soveværelset, du leder efter. De vil nemlig sørge for at lukke alt sollyset ude, så du kan sove uforstyrret, ligegyldigt om solen er stået op eller ej.

  • Persienner. Persienner er en smart løsning, hvis du gerne vil kunne kontrollere lysindfaldet, uden at du skal vælge det til eller fra. Du kører nemlig bare persiennerne ned, og så kan du vippe dem alt efter hvor meget lys, du vil have ind.

  • Lamelgardiner. Lamelgardiner minder faktisk en smule om persienner, de hænger blot den anden vej. De hænger nemlig lodret i stedet. Disse kan også køres til og for, og når de er kørt for, kan de så vippes.