Flotte lejligheder i hjertet af Odense

Odense er en by i vækst, og med til det hører også ønsket om at bo i hjertet af byen. Den fynske hovedstad har meget at byde på, fra de klassiske eventyr til moderne fortællinger, og der er mange attraktive områder i hele byen for folk i alle aldre. Filosofhaven har flere flotte lejligheder som ligger tæt på alt hvad hjertet begærer, i centrum af Odense.

Kort afstand til oplevelser i alle former

En central placering betyder ikke flotte grønne områder, tværtimod! Odense er en grøn by, med flere grønne områder, heriblandt Kongens Have, Munke Mose og Eventyrhaven, som alle er at finde I eller tæt på centrum. Her er også et stort udvalg af kulturoplevelser, som blandt andet den Fynske Landsby, Møntergården og selvfølgelig H.C. Andersens barndomshjem. Man er derfor altid garanteret at kunne finde på noget at lave, når man bor i den fynske hovedstad.

I centrum af Odense finder i også et stort udvalg af butikker, barer, restauranter og cafeer. Har i lyst til at shoppe er der rig mulighed for det, og efterfølgende kan man hoppe på en af byens lækre barer eller cafeer og nyde en god kop kaffe eller en kold øl. Og har du brug for at brænde noget energi af efterfølgende, er der også både Fitness World og andre træningscentre træne i.