Giv din bolig ekstra stil med disse indretningselementer

Uanset om du er ved at indrette dit første hjem, eller du måske er ved at omdekorere et, som du har boet i i tyve år, så vil langt de fleste gerne have lidt ekstra wow-faktor ind i hjemmet. Nogle indretingselementer eller detaljer som virkelig imponerer og adskiller dit hus fra de fleste andre. Det kan dog nogle gange være lidt svært at vide, præcist hvad det skal være. 

Det er jo meget en smagssag, for selvom noget kan få dine gæster til at tabe kæben, så er imponerende jo ikke altid lig med pænt. Derfor har vi herunder samlet nogle ideer til, hvordan du kan skabe wow-effekt i dit hjem på en stilren måde. 

 

Anskaf dig en biopejs 

En almindelig brændeovn kan være hyggelig i hjemmet, men den udleder meget CO2, og så er den sjældent særligt pæn at se på. Begge disse problematikker er fjernet ved en biopejs. Her får du både varmen og æstetikken ind i dit hjem uden at belaste miljøet unødigt. En biopejs skal ikke kunne rumme en masse træ til afbrænding, og derfor har de et meget flottere og mere minimalistisk design, end den traditionelle brændeovn har. 

Du kan få biopejse i et hav af forskellige varianter. Du kan få biopejs til væg, biopejs til gulv eller endda en hængende biopejs. Uanset hvilken du vælger, så vil den være en positiv tilføjelse til indretningen i dit hjem. Den giver varme, er æstetisk lækker, og så er den perfekt til at imponere dine gæster.

 

Reoler så langt øjet rækker

Skal din stue være ekstra dragende og samtidig indeholde god opbevaringsplads? Så er der ikke noget, der siger: “Jeg er et belæst og overskudsagtigt menneske”, som en stor gulv-til-loft bogreol. Den skal naturligvis være fyldt med både bøger, stilrent nips og små fine detaljer. Det er et mere iøjnefaldende valg end eksempelvis blot at male én væg i en anderledes farve end de andre. 

Det kræver naturligvis, at rummet har en vis størrelse, da det ellers kan komme til at se klemt og klodset ud. Men har du en stor stue, med en væg du alligevel ikke bruger til noget, så er det en fantastisk måde at give dit hjem et ekstra personligt udtryk. 

 

Giv det et personligt præg

Når du skal indrette dit hjem, er det generelt en rigtig god idé at tænke over, hvad du vil kategorisere som værende din egen personlige smag. Altså ikke hvad du synes ser godt ud i boligmagasiner, eller hvad der er flot hjemme hos dine bekendte. Nej prøv i stedet at find noget frem, som er din egen unikke smag og indretningsstil. 

De fedeste hjem at komme ind i er dem, hvor man tydeligt kan se, hvem der bor der. Selvfølgelig er det altid pænt med nogle rene linjer og noget god plads, men derudover kan du gøre, lige hvad du vil med dit hjem. Den største wow-effekt skabes af det, som andre aldrig selv var kommet på.