Gode garderobeløsninger til små rum

Det er ikke altid lige nemt at få plads til sit tøj og sine sko på små kvadratmeter. Det hænder at klædeskabet bugner og skaber et uoverskueligt kaos. I denne artikel er der hjælp at hente, hvad enten det drejer sig om fikse løsninger til et lille soveværelse eller  nemme og overskuelige garderobe løsninger til børnehaver, som kunne trænge til at få skiftet garderoben ud med nogle nye møbler. 

Opbevaring i bedrollers

De fleste kender til denne løsning, men får den ikke udnyttet optimalt. Opbevaring under sengen er en genial løsning til dig, som kun vil have at de klædeskab skal bære præg af hvilken sæson, vi befinder os i, og dermed pakker vintertøjet væk til sommer, og sommertøjet væk til vinter. På den måde får du mere plads i dit klædeskab og er klar til at indtage de forskellige sæsoner med passende outfits. 

Udnyt hele væggen 

Hvis du ejer en del sko og accessories, er det oplagt at udnytte hele væggen til opbevaring af tøj, sko og tilbehør. Montér en stang til tøjet, som går fra den ene ende af væggen til den anden. Her er det en god idé at tænke i niveauer, da dette ville udvide pladsen endnu mere. Du kan eksempelvis installere en hylde over stangen, og opsætte flere hylder under tøjet. Ved valg af denne løsning, handler det om at tænke kreativt.  

Det er vigtigt at have en praktisk garderobe i god kvalitet

I en børnehave er der som regel mange børn, og det betyder også, at det kan være en kamp for både børn, forældre og personale at finde rundt i alt det overtøj og fodtøj, som alle børnene hver dag medbringer i børnehaven. 

Det er derfor en rigtig god idé, at der er den helt rigtige løsning i garderoben i børnehaven, så det er let og hurtigt at finde frem til den rigtige jakke eller det rette fodtøj, når man skal udenfor. En god garderobe er samtidig med til at skabe struktur og orden, og når børnene skal til eller fra børnehaven er det lettere for dem at finde deres eget overtøj. Dette gælder også, hvis de ønsker at komme ud og lege i løbet af dagen.