Indret din bolig så du kan starte morgenen bedst muligt

Mange indretter deres bolig efter inspiration fra indretningsmagasiner og lignende. Det er der i grunden heller ikke noget galt med, og det kan også være årsag til meget god inspiration. Ofte betyder det dog også, at ens hjem ikke er indrettet efter den hverdag, man faktisk har. Hvis det er tilfældet, ender der i bedste fald med at være en del konflikt mellem din hverdag og din indretning. I værste fald ender dit hjem med at være rodet, fordi der ikke er overensstemmelse.

Undgå friktion fra sengen til kaffekoppen

Du kan altså sagtens søge inspiration fra magasiner og Tv-programmer, men forsøg også at indtænke din dagligdag i din indretning. Det gælder ikke mindst din morgenrutine, som gerne må være så friktionsløs som overhovedet muligt.

 

Din dag starter selvfølgelig i sengen i dit soveværelse. Her kan du med fordel indrette enkelt og simpelt. Det gør afslapning så meget nemmere. Derudover er det dog også nemmere at overtale sig selv til at redde sengen om morgenen, hvis der ellers er rent og pænt.

 

Derefter starter mange dagen med en god, varm kop kaffe. Køb derfor gerne en kaffemaskine med termokande, du er fortrolig med og som kan lave din kaffe med ganske lille forberedelse. En kaffemaskine med termokande gør nemlig ikke bare brygningen nem men også hurtig og billig, da kaffen holder længere.

 

Mange har store ambitioner, ikke mindst når det kommer til deres kaffe. Om morgenen vil du dog takke dit fortidige jeg for at have gjort det nemt at få koffein i blodet. Ud over hvor nemt det er at få en kop kaffe om morgenen, er der dog ikke meget andet at overveje der. Nogle kan smage forskel på kaffe brygget på forskellige maskiner grundet vandtemperaturen. Er det ikke dig, kan du dog sagtens nøjes med en ganske normal kaffemaskine med termokande.

Indret intuitivt

Som afslutning på din morgenrutine er der entreen, som nok er det rum i huset, der hurtigst bærer præg af hverdagen. Hvis ikke entreen er indrettet praktisk og intuitivt, ender der med at ligge sko og jakker over det hele. Hav derfor gerne begge dele til at ligge steder, hvor du nemt kan komme til det på de travle dage, men hvor det kan gemmes væk om aftenen. Så får du meget nemmere ved at holde huset ordentligt og pænt.