Pift din bolig op med enkle tricks 

Savner du, at der er mere personlighed og karakter i din bolig? Eller vil du bare gerne pifte din indretning op? Så behøver det ikke at være ret svært. Du kan nemlig som regel gøre din indretning lidt mere spændende med nogle enkle tricks. 

Brug flere nips og detaljer 

Du kan gøre din indretning mere personlig ved f.eks. at finde nogle nips og detaljer, som du er vild med. Det kan være alt fra sjove ferieminder og arvestykker til nye og smarte skulpturer eller vaser. Det kommer helt an på, hvad der fanger dig og falder i din smag. 

Du kan finde nips og detaljer i mange forskellige farver, størrelser osv. Derfor er det ikke svært at finde noget, der passer ind i dit hjem. Hos Karmameju kan du få mange fine detaljer. 

Hæng farverige plakater op

Brug af farver er en nem måde at skabe karakter i en bolig på. Du kan nemlig udtrykke dig selv og din stil igennem farver. Det gælder både, hvis du er mest til neutrale jordfarver eller iøjnefaldende og stærke farver. 

Hvis du maler en væg, er du sikker på at få mere karakter i din indretning. Men det er ikke sikkert, at du har lyst til eller mulighed for det lige nu. Derfor er farverige plakater et godt alternativ. 

Plakater kan give noget liv og farve til nogle vægge, der ellers er forholdsvis kedelige. Du kan enten hænge enkelte plakater op rundt omkring eller lave en plakatvæg med flere plakater.  

Skab liv med planter 

Planter og blomster giver liv til ethvert rum. Derfor er det en god løsning, hvis du synes, der mangler noget i dit hjem, men du ikke er helt klar over hvad. Nogle grønne planter eller farverige blomster får ofte et rum til at virke mere hjemligt og hyggeligt.