Sådan giver du dit hjem et friskt pust!

Man kan hurtigt blive træt af sin indretning, selvom man har brugt tid og penge på at gøre sit hjem smukt og behageligt. Med boligmagasiner og reklamer kan man også hurtigt blive inspireret til at give sit hjem en makeover, men det er ikke altid lige nemt. Drømmeindretningen og budgettet hænger ikke altid sammen, men du behøves heller ikke renovere hele hjemmet! Med små justeringer kan du udrette meget, uden at det koster en bondegård. Så hvis du gerne vil forny dit hjem, kan du med fordel følge med her og få inspiration til hvordan giver din indretning et friskt pust! Har du ikke de store midler, så frygt ej – tipsene er budgetvenlige! 

 

Belysning og plads

Noget af det vigtigste i et hjem er belysning! Om man har små eller større rum, kan den rigtige belysning være med til at gøre rummet større eller skabe en hyggelig stemning. Men en bloomingville lampe kan du få alt fra bordlamper til store og flotte loftslamper, der passer til enhver indretning. Designet er moderne og kan fås i neutrale farver, så du kan eksperimentere med indretningen! Når du har fundet den perfekte belysning er du allerede langt. Lamper er nemlig med til at give hjemmet personlighed, da man ikke kun skal nøjes med én – du kan nemlig sagtens have flere lamper på bordene, i loftet eller på gulvet, så du får udnyttet pladsen og får skabt lige præcis den stemning du ønsker i hjemmet. 

 

Forny det gamle 

Hvis du ikke har midlerne til at investere i nye lamper eller elementer til hjemmet, kan du også vælge at forny dine gamle møbler! De fleste møbler kan nemlig nemt blive så gode som ny med en omgang maling eller ompolstring. Dit spisebord kan males i en neutral farve for at give nyt liv til spisestuen, og den gamle træstol i køkkenet kan males i en frisk farve for at skabe et unikt møbel. På den måde skal du ikke ud og bruge penge på nye møbler, og på samme tid får du sat dit eget personlige præg på indretningen. Dette kan også med fordel bruges på en væg eller på dørene i hjemmet, så du får skabt en rød tråd. En enkelt farvet væg kan ændre hele udtrykket i rummet og give nyt liv til hjemmet uden de helt store omkostninger! 

 

Gå på genbrugsjagt 

Mangler du fortsat et friskt pust til hjemmet, kan du også tage en tur i den nærmeste genbrugsbutik og shoppe. Her finder du med garanti møbler eller pyntegenstande som med en kærlig hånd kan blive forvandlet til et unikt og personligt indretningselement. I genbrugsbutikker finder du nemlig alt fra gamle til moderne elementer, der uden den store makeover kan bruges i hjemmet. Genbrug kan også være med til at give hjemmet lidt mere personlighed!