Sådan giver du din stue nyt liv

Trænger du til forandring i din bolig? Når du føler, at der trænger til en opfriskning i din bolig, kan det være lettest at starte i et enkelt rum ad gangen. Du kan f.eks. starte med at give din stue helt nyt liv.

Køb nye møbler

Det kan altid give nyt liv, når du kommer noget helt nyt ind i din stue. Hvis du har nogle møbler, der er gamle og slidte, kan du vælge at skifte dem ud med nogle nye. Hvis der bliver røget i dit hjem, kan du med fordel skifte cigaretten ud med en e-cigaret, hvis du vil passe bedre på dine nye møbler.

Tilføj flere farver

Hvis du savner liv i din stue, kan det hjælpe at få nogle flere farver implementeret i din indretning. Det giver et frisk pust, når der er lidt flere farver. Dem du godt f.eks. få ind gennem malerier på væggen, sofapuder i forskellige farver, gulvtæpper eller farverige nips.

Ryk rundt på dine møbler

Selvom du gerne vil skabe noget forandring i din stue, er det ikke sikkert, at du vil bruge en hel masse penge. Derfor kan du vælge at flytte helt rundt på dine ting. På den måde kan du nemlig lave en helt ny stue uden at bruge nogle penge. Så kan du altid vælge at tilføje en ny vase eller nogle nye sofapuder, der ikke koster alverden.

Mal dine vægge

Det kan lyde simpelt, men ikke desto mindre er det en virkelig effektiv løsning til at skabe nyt liv. Hvis du maler væggene i din stue i en ny farve, vil rummet nemlig få en hel ny stemning og stil. Hvis ikke du har mod på at male alle væggene, kan du også nøjes med kun at male én af dem i en anderledes farve.