Skab en unik indretning i din stue

I dag ligner mange stuer hinanden. Vil du gerne undgå, at din stue minder om alle andres, skal du i gang med at være kreativ. Men hvordan indretter du din stue på en unik måde, så den bliver mere personlig? Læs med videre her og få gode råd til, hvordan du kan skabe en unik indretning i din stue.

Tænk ud af boksen

Hvis du gerne vil indrette din stue på en unik måde, skal du tænke ud af boksen. Eksempelvis kan du indrette stuen ud fra et helt særligt tema. Er du vild med riddertiden, kan du indrette din stue i en vaskeægte ridderstil. 

Er du mere til de kongelige gemakker, er det måske den stil, du skal vælge. Det kan også være, at du foretrækker et helt andet tema. Det er helt op til dig og din personlige smag.

Vælg personlige ting til stuen

Når du har besluttet dig for et tema, skal du derefter i gang med at finde personlige ting til indretningen. Personlige ting er med til at gøre indretningen unik, da disse ting viser din personlighed frem.

Du kan blandt andet hænge billeder af venner og familie op på væggen. Eller hvad med plakater til stuen med motiver, du elsker? Det er naturligvis et plus, hvis det er plakater, der går godt sammen med dit valgte tema. 

Udover plakater og billeder kan du skabe personlighed i stuen med hjælp fra specielle ting, som du holder meget af. Det kan være, at du har ting fra en rejse, som du gerne vil fremvise eller lignende.