Skab hygge i dit hjem

Den nordiske indretning er smuk og en populær indretningsmetode i hele verden, fordi nordisk design emmer af renhed, kvalitet og modernitet. Den nordiske indretning kan dog mangle lidt varme og hygge, som vi ellers også er så kendte for i Danmark. Derfor er der også en reaktion på den nordiske indretningsmetode, hvor der bringes varmere møbler ind i hjemmene. Her kan du læse videre om, hvordan du kan skabe mere hygge i dit hjem.

Anskaf møbler af mørk træ

En enkel måde at skabe hygge og inddrage naturen i dit hjem, er ved at anskaffe dig et plankebord. Plankeborde er meget populære, og der er ingen tvivl om hvorfor, de er blevet så populære i Danmark. Plankeborde er rustikke, de kan laves i specialmål, og de er unikke, da intet træ er ens. Med et plankebord kan du bryde den nordiske indretning, og altså pifte dit ellers smukke hjem lidt op. Et plankebord kan både bruges som spisebord, men det kan også bruges som kontorbord eller stuebord. Det er altså helt op til dig selv, hvor du ønsker det smukke plankebord skal stå, og i hvilken størrelse det skal være.

Planter, planter, planter

En anden måde at bryde den nordiske indretning er ved at købe nogle smukke planter til dit hjem. Grønne farver skaber liv og hygge i dit hjem, og de kræver ikke meget andet, end at du husker at vande dem en gang i mellem. En altid populær plante er Monstera-slægten, som både kan stå i et vindue og på gulvet, og altid er smuk. Et citrontræ er også en populær stueplante, som vil smelte smukt sammen med den nordiske stil og et smukt plankebord.

Sæt farver på

Det er meget populært at sætte farver på væggene i øjeblikket. Der gælder ikke mange regler i forhold til hvilken farve, man vælger, men mere i forhold til tonen på farven. En mere afdæmpet tone er det mest populære, så hvis du tør, skal du bare give dig i kast med farverne på væggene. Du kan også udvælge en enkel væg, du maler i en nedtonet farve, hvis du ikke ønsker at farve alle væggene i et rum. At farve en enkel væg skaber den samme varme i hjemmet, som det ville gøre at male alle rummets vægge. Du kan dog også vælge et hvidt møbel, for eksempel en reol, et skab eller en skænk og male det i en farve, du godt kan lide. Her er det altid smukt at benytte de matte farver for at skabe ro og hygge.