Smuk opbevaring med danske designklassikere

Opbevaring er nødvendig del af indretningen i de fleste hjem, som de fleste løser med reoler. En reol tager ofte meget plads i hjemmet, både fysisk, men også visuelt, så det er en større beslutning at tage, når der skal skabes ny plads til opbevaring, for eksempel i stuen. Er du i tvivl, så kan du altid gå efter en af de danske designklassikere til hjemmet, for de er kendetegnet ved aldrig at gå af mode. Samtidigt er dansk design også kendetegnet af godt håndværk og materialer af god kvalitet, så du får også et møbel, der kan holde mange år frem i tiden. 

Modulsystemet fra Montana

Det danske møbelfirma Montana er i den grad kendt for deres kvadratiske reolsystemer, som gør det muligt at sammensætte lige præcis din den reol, du går og drømmer om. Med et utal af farver, størrelser og kombinationsmuligheder er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser. Sammensæt en helt unik, personlig og moderne reol, som med dens enkle, tidløse design og materialer i høj kvalitet kan holde i rigtig mange år. Du kan altid tilføje nye elementer til din reol eller ændre kombinationen, hvis dine behov ændrer sig. Med 42 mulige farver finder du alt fra nordiske, afdæmpede farver til friske, pangfarver.

BM0253 fra Børge Mogensen

Er du til æstetisk, men samtidigt funktionelt dansk design og godt håndværk, så bør du helt sikkert kigge nærmere på reolsystemet fra Børge Mogensen. Den flotte træreol er modulbaseret, så reolen kan tilpasses lige præcis det, som du har behov for. Reolen, som oprindeligt blev til i 1953, findes i egetræ, valnød og en række andre mere afdæmpede farver, og ses ofte med både åbne hylder såvel som lukkede skabe til opbevaring. Med sit tidløse design går den aldrig af mode, og fordi den er lavet med en stærk konstruktion og gode materialer, får du et møbel, som holder i rigtig mange år.

Panton Wire

Verner Pantons trådreol er let og elegant, men har samtidigt et råt og industrielt udtryk, som passer godt ind i mange danske hjem. For Verner Panton gik flot design og funktionalitet hånd i hånd, hvilket i høj grad kommer til udtryk i hans trådreol. Der er flere forskellige størrelser og farver at vælge imellem, og du kan også tilkøbe topplader i forskellige farver. Modulerne kan sættes sammen flere eller bruges enkeltvis i indretningen, for eksempel til ophængning på væggen eller som et natbord.