Tobaks-cigaretter til elektronisk cigaret

Rigtig mange rygere overvejer at skifte tobaks-cigaretterne ud med en elektronisk cigaret. Går du, ligesom så mange rygere, også rundt med denne tanke? Så er du endt det rigtige sted.

E-cigaretten er nemlig en super smart opfindelse og der findes et hav af forskellige former for e-cigaretter.

Generelt består de af et mundstykke, hvor der indsættes en patron med væske og et batteridrevet forstøver-apparat. Når du suger på mundstykket, aktiveres batteriet, så væsken varmes op og forstøverem producerer den damp, du inhalerer. E-cigaretten indeholder altså ikke noget tobak ligesom en almindelig cigaret gør. Du kan derfor med fordel skifte cigaretten ud med en e-cigaret

Dampen fra en e-cigaret indeholder dog vanddamp, tilsætningsstoffer og eventuelt nikotin.

E-cigaretter er sundere for dit helbred end almindelige cigaretter, men det kan ikke udelukkes, at den kan være skadeligt. Men sammenlignet med at ryge, er risikoen pænt mindre.

Dog kan brug af e-cigaretter, der indeholder nikotin give en nedsættelse af lungefunktionen på samme måde som ved rygning.

Det er ikke altid nemt at skifte fra cigaretter til e-cigaretter. Enten kan det gå så let som ingenting eller være en smule sværere end du havde regnet med.

Du har måske ønsket at stoppe helt med at ryge og tænker e-cigaretten kan hjælpe dig med det. Det kan nemlig være utroligt svært pludseligt at tage ’en kold tyrker’ og helt uden nogen form for hjælp.

Med det rette udstyr og den rette e-væske, vil din trang til cigaretter forsvinde med tiden. Du vil nemlig komme til at opdage, at elektroniske cigaretter på mange måder minder om de ægte, både med hensyn til følelsen, måden at håndtere den og produktionen af røglignende damp. Dit behov for at ryge cigaretter vil derfor falde og måske vil du efter et stykke tid helt kunne undvære cigaretterne. Dit helbred vil i hvert fald have gavn af hver eneste cigaret du ikke ryger!