Trænger boligen til en ny indretning?

Igen har du måske fundet dig selv i at stå og tænke ”jeg vil gerne lave lidt om herinde”. Du har ikke lyst til at flytte ud, men du har brug for lidt forandring, når det kommer til indretningen. I den perfekte verden kunne vi bare smide alting ud, og købe nye ting. Men sådan fungerer det desværre ikke. Derfor må du være kreativ, når du tænker på, hvilke tiltag du kan foretage dig, som vil give den største forandring i boligen.

Små ting kan gøre en stor forskel

Det er faktisk ikke nødvendigt at skifte alle møblerne ud, for at opnå et nyt udtryk i boligen. I stedte for at tænke på de dyrere boliggenstande, kan du tænke lidt ud af boksen. F.eks. kan du skifte gulvlampen ud med LED Spot, eller skifte håndsæben ud med en sæbedispenser. Indbygningspot med LED giver flot lys. LED Spot er faktisk noget af det, som kan give den største forandring, fordi det ændrer belysningen i hele rummet og får det til at fremstå større. Små tiltag kan give den samme følelse af forandring, som den helt store ommøblering. Tænk derfor over, hvilke ting er billige og hvor vil du gerne lægge dine prioriteter? Det er muligt at man kan købe en meget billig sofa i genbrugsbutikken, men hvis du prioriterer en blød og moderne sofa højt, burde du nok holde fast i det, som du allerede har. Kig i stedet på dine vægge, og se på hvilke billeder der kan skiftes ud – kunst kan du nemlig også købe billigt i genbrugsbutikken.

Smøg ærmerne op

Der er også visse praktiske tiltag, som vil give en stor forandring i boligen. Du kan f.eks. vælge at male dit garderobeskab en helt anden farve – eller hvilket som helst skab for den sags skyld – her vil dine nye LED Spot også give dig en hjælpende hånd med den rette belysning!