Få en forrygende start på DJ-karrieren med det rigtige udstyr

Hvis du allerede nu tænker på at starte en DJ-karriere, kan du se det her som et tegn! Du har sikkert allerede siddet og leget, i endeløst mange timer. Du har skabt lyde, dine egne sange, mixet forskellige ting og er nu klar til, at vise verdenen hvad du kan – du mangler bare det rigtige udstyr. Det er der heldigvis råd for, da magic fx har specialiseret sig i netop det du skal bruge, for at sparke gang i en fest. Læs med her, og find ud af, hvad der særligt er vigtigt at overveje.

Få købt en mixerpult

Noget af det første du skal overveje at købe, er en mixerpult. Det er den du skal bruge, for at sammensætte lyde og sange, når du står på scenen. Dens hovedopgave er at give dig mulighed for, at justere på flere forskellige lydes volumen. En evne, der er ekstremt vigtigt at kunne, som DJ, da der er enormt mange lyde, som skal passe sammen. Nogle gange skal nogle af lydene, være højere end andre. Det kan eksempelvis være, at bassen skal skrues lidt op, eller at der er en fed feature i sangen, du har lyst til at fremhæve, lige inden droppet. Man kan også få flere effekter ind over sangene, så du kan skabe lige netop din lyd på den store scene. Du kan eksempelvis købe en kvalitetsrig mixerpult fra allen & heath, som er bredt anerkendt for den høje præcision og skarpe lyd.

Husk alt udstyret omkring

Når du har siddet og kigget på dine favorit DJs på internettet, har du også set alle de effekter de har med. Det kan både være glimmer kanoner, røgmaskiner eller meget andet. Et show fra en DJ er en helhedsoplevelse, som går langt ud over scenekanten. Du kan derfor med fordel kigge på andre produkter fra magic fx, som vil tilføre en wow-effekt, og gøre din optræden særligt uforglemmelig.

Du kan gøre det!

Du ved måske ikke helt, hvor du skal starte med at optræde, men når du først er i gang, går det hele let som en leg. Du skal blot sørge for at skabe en fest, spille dine egne fede sange, og alle dine andre favoritsange. Hvis du allerede kan mikse, kan du altså det meste. Så er det kun udstyr fra allen & heath og magic fx der mangler. Så snart du har det, er du på vej til at blive den næste nye verdensstjerne – vi glæder os til at opleve dig på scenerne, i hele verden!