Find flotte stole, der passer til dit hjem

Det kan være svært at vælge de helt rigtige stole til hjemmet, når det skal passe godt ind, og skabe en rød tråd i hjemmets indretning. Læs med og bliv klogere på hvad du kan holde øje med, når du skal vælge stole til din indretning.

Stil og velbehag

Du behøver ikke nødvendigvis at skulle vælge mellem en stilfuld eller behagelig stol. Disse to ting kan sagtens gå hånd i hånd. Det kan især være vigtigt, når det drejer sig om spisebordsstole, hvor du og din familie kan komme til at befinde sig meget i løbet af dagen. Et af de interiørbrands, der sætter en ære i at fusionere stil med komfort, er Hay. En Hay stol udstråler kvalitet og flot design, men den er samtidig rar at sidde i. Hay skaber fine udtryk med forskellige materialer og farvesammensætninger. Minimalisme og det nordiske design er gennemgående i de forskellige stole, men der er stadigvæk noget at finde for enhver smag.

Lænestolen som en ny hyggekrog

Foruden at være praktiske og pynte ved et spisebord, kan stole også have en hel anden rolle i hjemmet. Lænestole kan skabe et hyggeligt hjørne i stuen eller på et værelse. Den kan give anledning til at sætte sig ned og nyde en spændende bog eller fordybe sig i en god film i fjernsynet. Her kan du i mange tilfælde tilføje en skammel, der matcher lænestolen, så du kan få den fulde oplevelse af afslapning og ro.

Skab et samtalekøkken

Tilføj et par barstole og gør det muligt at have en hyggelig samtale, mens aftensmaden laves. Måske du har børn, der skal lave lektier, mens du smører madpakkerne. Du kan bruge barstole i køkkenet på forskellig vis. Om ikke andet vil de skabe et flot udtryk og gøre køkkenet til et mere attraktivt rum at opholde sig i.