Isolering af loft giver store besparelser på varmeregningen

Isolering af loft giver store besparelser på varmeregningen, men der er flere andre gode grunde til at få lavet et isoleringstjek, så du er sikker på, dit loft er isoleret bedst muligt. Ved et velisoleret loft, kan du ofte spare over 25% på din varmeregning, og du får samtidig et varmere hus og et bedre indeklima. Energimærkningen på dit hus bliver højere, og din bolig bliver alt i alt mere værd og nemmere at sælge.

Udover store besparelser på din varmeregning, forbedring af husets indeklima og boligens samlede værdi, kommer også klimamæssige fordele, da du skåner miljøet for en stor CO2 belastning. En bolig med et velisoleret loft er på alle måder bare mere attraktiv, både for husets beboere, reducering af varmeudgiften og for fremtidige købere.

Store besparelser på varmeregningen

Det siger sig selv, at et godt isoleret loft forhindrer varmen fra huset i at forsvinde op i den blå luft. Tag, loft, ydermure, vægge og vinduer er husets klimaskærm, dvs. konstruktioner der beskytter boligen mod vind og vejr. Sammen med taget udgør loftisoleringen den yderste og øverste del af husets klimaskærm. Helt op til 25% af husets samlede varme kan forsvinde op igennem loftet, og derfor forbedrer et velisoleret loft husets øverste klimaskærm væsentligt. Det er også den helt konkrete grund til, at isolering af loft giver store besparelser på varmeregningen. 

Isoleringstjek

Har du en formodning om, at dit loft kunne trænge til efterisolering eller helt ny isolering, så er det bare om at tage kontakt til en virksomhed, der arbejder med isolering. Rigtig mange virksomheder tilbyder nemlig et isoleringstjek, hvor besøg, opmåling og tilbud er en gratis service. Isolering af loft giver store besparelser på varmeregningen, så et isoleringstjek og efterfølgende grundig isolering af dit loft er bestemt pengene værd.