Skal du bruge en murer? Så skal du kigge efter disse ting!

Skal du bruge en murer? Så skal du kigge efter disse ting!

Står du med en opgave i hjemmet, det kræver en murermester? Det kan være svært at vælge mellem de mange forskellige murerfirmaer, der eksisterer rundt omkring i Danmark. Derfor har vi lavet en liste over ting, det kan være gavnligt at være opmærksom på, når man leder efter én.

En god dialog

Det er jo faktisk helt generelt, at det altid er fornuftigt at have en god dialog, når man skal indgå et samarbejde med nogen. Det gælder også, når man skal finde en god murer. Det betyder faktisk rigtig meget, for tænk hvis dårlig kommunikation fører til uønskede resultater?

Færdig til tiden

Der er desværre flere tilfælde af folk, der har haft problemer med at få deres håndværkere til at aflevere et færdigt stykke arbejde til deres fælles aftalte tid. Det er et symptom på, at virksomheden ikke har været dygtig nok til at vurdere arbejdsbyrden. Der kan selvfølgelig altid ske uforudsete uheld, men en dygtig håndværker bør nogenlunde kunne vurdere en arbejdsmængde.

De lokale murere

Det er en generel tommelfingerregel, at det er bedst at benytte sig af lokale murere. Det siger man, fordi lokale murere ofte lever på de gode rygter, de har optjent lokalt. Derudover er det sandsynligt, at lokale murere har bedre forstand på, hvorfra de kan skaffe billige kvalitetsmaterialer, hvis de arbejder i samme område, som de har virksomhed. Det kan også spare dig for penge. Leder du fx efter en murer i Kolding?

Lav en klar aftale

Når du har fundet dig en murer, du føler, du har en god dialog med, er det vigtigt, at I istandsætter en klar aftale om, hvad der skal foregå. Du kan med fordel lytte, hvis mureren har forslag til byggeriet. Du behøves jo ikke tage imod alle hans råd, og det kan også være, at du har en færdig og klar ambition liggende i tankerne, som du ikke vil gå på kompromis med.

Når I har lavet en klar aftale, så er det jo bare op til mureren at overholde den. Vi håber, du får fundet en god murer og får et godt byggeprojekt i gang!