Få dig en boligadvokat ved køb af bolig

Når du skal købe bolig er det en glædens proces, fyldt med forventning og glæde til din kommende nye bolig. Dog er der også mange praktiske elementer i processen, som oftest kan være juridisk tunge at forstå og svære at få udfyldt på egen hånd.

Derfor står Advokathuset Bredgade klar med boligadvokater, som kan hjælpe dig igennem købsprocessen, så du med sikkerhed får købet af din næste bolig i hus.

Gå ind på bolig advokat og læs mere om Advokathuset Bredgade og hvad en boligadvokat kan hjælpe dig med. Du kan også læse med her hvor du får tre gode grunde til at få dig en boligadvokat ved køb af bolig

1. Juridisk sikring i købsprocessen

Først og fremmest kan en boligadvokat sikre dig i alle skridt i din købsprocess og løbende besvare alle dine spørgsmål og rådgive dig i processen. Fordi en boligadvokat fra Advokathuset Bredgade har speciale i boligkøb, kan din boligadvokat vejlede dig igennem købet, så du optimerer dit køb mest muligt.

Det er derfor en professionel partner, som står ved din side i løbet af hele processen, klar til at hjælpe lige netop dig med dit køb!

2. Hjælper dig med at skabe overblik over dokumenter når du skal købe bolig

En boligadvokat kan hjælpe dig med at holde overblik over de mange dokumenter, som er involveret ved køb af en bolig. Dette er praktisk for dig, da du dermed sikrer, at der ikke er nogle vigtige detaljer som glemmes midt i processen, og samtidig er du sikker på at alle dokumenter er korrekt udfyldt.

En boligadvokat kan blandt andet give dig overblik over købsaftalen og handlens vilkår, tilstandsrapporten inden køb, el-eftersynsrapporten med overblik over bygningens elektriske installationer, ejerskifteforsikring og andre vigtige forsikringer.

Derudover kan en boligadvokat hjælpe med at sikre energimærkning efter loven og vurdering af boligens energimæssige tilstand, hjælpe med din fortrydelsesret, få skødet som registrerer dig som officiel ejer og lave en refusionsopgørelse, altså den endelig afregning på handlen.

3. Hjælp til skøde og skødeskrivning

Det er dit ansvar som køber at udfærdige skødet og tinglysning af skødet. Dette skal gøres gennem en advokat, og dette kan en boligadvokat gøre for dig.

I bund og grund er skødet en omskrevet kortere version af den indgåede købsaftale, som er lavet til et bindende juridisk dokument.

Med tinglysningen bliver du juridisk sikret ejerskab af boligen, så når du har betalt købsprisen, så får du det endelige skøde.