Gør hussalget til en leg med videopræsentationer

Bolig

Det kan være en stor opgave at skulle til at sælge sit hus, men det sker for de fleste igennem deres husejer-liv, at man bliver nødt til at sælge og flytte væk. Måske har man brug for noget større eller noget mindre, noget i et bedre område eller et markant skift i sceneriet. Uanset hvad kan et hussalg være utrolig spændende.

Men at sælge hus kan for mange også være en skræmmende opgave, fordi man længe har lyttet til alverdens historier om familier, der ender med at have deres hus til salg i flere år, eller som må give enorme afslag bare for at gennemføre et salg. Men hussalg behøver slet ikke at være så skræmmende eller besværligt. Du kan nemlig gøre dit hussalg til en leg med tre lette tips, der helt sikkert vil hjælpe dig, når du fx skal flytte i noget større eller til et andet område.

Hvordan kan du få din bolig til at skille sig ud fra mængden?

Det kan være svært at forestille sig, hvad man kan gøre for at sikre salget af sit hus og få det til at skille sig ud fra mængden af andre lignende huse, der måske enten ligger bedre eller sælges til en billigere pris? Der er faktisk en del ting, du som husejer kan gøre for at præsentere dit hus ordentligt. Her er tre ideer til, hvad man kan gøre:

  • Brug lidt tid og invester lidt penge i at få dit hus til at fremstå så lækkert og indflytningsklart som muligt. Det dur ikke med manglende lister i soveværelset eller afskallet maling på ydersiden af huset.
  • Få en professionel videopræsentation lavet af din bolig, hvor man virkelig kan få fornemmelsen af rummenes atmosfære og husets flow. En videopræsentation af et hus, der er produceret med æstetikken for øje, kan imponere mange købere, fordi man viser, at huset virkelig er sådan en præsentation værd. Her handler det om at fortælle en historie visuelt om det hjem, huset kunne blive til for den næste ejer.
  • Organiser et åbent hus-arrangement, og sørg for, at alle overflødige møbler er gemt væk, og rodet er fjernet. Du kan eventuelt bage vaniljesmåkager, så huset dufter himmelsk, når køberne går ind for første gang.

Hvorfor er det så svært at få solgt sin bolig?

Hvis man ser bort fra økonomiske kriser, der indimellem gør boligmarkedet helt umuligt, er der flere forskellige grunde til, at man ikke kan få solgt sin bolig. En af de største grunde er dog en dårlig præsentation af ens hus og de muligheder, som ens hus giver en potentiel køber. Et hus er nemlig aldrig bare et hus, men bliver også et hjem eller en base, hvorfra man kan opleve alverdens ting. Det er netop dette, som en videoproduktion giver muligheden for at opleve.

Det handler altså om, at manges huse simpelthen ikke er blevet præsenteret ordentligt. Måske har mægleren valgt nogle dårlige billeder, der ikke fanger husets charme og flow, eller også har man ikke fået beskrevet nærområdets muligheder godt nok. Uanset hvad er grunden ofte, at den potentielle køber simpelthen ikke kan se sig selv i huset. Det kan en god videopræsentation snildt afhjælpe.