Sådan sikrer du dig en god bolighandel

Hvis du står over for at skulle købe din første bolig eller måske er det bare blevet tid til noget nyt, så du ønsker at flytte fra din nuværende til en ny bolig, så kan du få gavn af en boligadvokat. Et huskøb indebærer en stor mængde forskellige papirer og dokumenter, der kan virke helt uoverskuelige at skulle danne sig et indblik over. Måske er indretning og møbelhandel lidt mere spændende at kaste sin opmærksomhed på. Sådan er du ikke den eneste, der har det. Heldigvis er der hjælp at hente. Vi sidder nemlig og rådgiver om netop dit boligkøb, så du kan bruge din tid på det, du synes er spændende, frem for at skulle bekymre dig om de mange papirer.

Hvad er et advokatforbehold? 

Et advokatforbehold er helt essentielt for at sikre dig, en god oplevelse med handlen. Med et sådant forbehold har vi mulighed for at læse købsaftalen og samtlige andre til ejendommen hørende dokumenter. Vi vil gennemgå disse efter aftalen er underskrevet. Med en grundig gennemgang undersøger vi, om der er mangler ved aftalen eller de andre dokumenter. Hvis det skulle blive nødvendigt, betyder forbeholdet, at du gratis kan træde ud af handlen. Uden et advokatforbehold skal 1% af købesummen betales ved at benytte sig af sin fortrydelsesret. Det er altså rigtig vigtigt, at du sikrer dig, at købsaftalen indeholder et advokatforbehold før du underskriver købsaftalen. 

Det kan vi tilbyde dig 

Vi vægter det højt, at vores rådgivning ydes i et klart og forståeligt sprog, så du føler dig set, hørt og forstået i din handel. Vi ved om noget, at et boligkøb og/eller -salg er en stor beslutning, og at det kan være en hård proces, så vi ønsker at kunne give dig effektiv og præcis rådgivning. Du kan være velorienteret om alle dele i processen, hvis dette er dit ønske. På den måde vil vi gerne være med til at give dig ro i maven og skabe en tryghed for dig, så du kan føle sikkerhed omkring din investering. Vi tilbyder endvidere en fair pris, så du ikke efterfølgende sidder tilbage med en stor advokatregning, men i stedet kan bruge dine penge på at komme på plads i dit nye hjem, eller hvad du lige har lyst til at bruge dem på. Det kan lade sig gøre, fordi vi har valgt udelukkende at koncentrere os om bolighandel og være en onlinevirksomhed, hvilket også betyder, at vi kan hjælpe dig uanset hvor i landet du måtte befinde dig.