Evighedsblomster og smukke buketter

Der er noget ved blomster, der bare lyser et hjem op og byder os velkommen. Desværre forgår blomster og buketter alt for let, og det er netop derfor, at evighedsbuketter er blevet en stor trend indenfor DIY og kreahjørnet. Du kan nemlig få, alt det smukke fra en buket blomster uden at skulle miste dem et par uger senere. Disse buketter holder og kan derfor vække glæde i dit hjem i langt længere tid end den traditionelle blomsterbuket. Du kan selv lave dine buketter med papirblomster af crepe og friske dit hjem op. De flotte blomster du laver, kan bruges til meget mere end buketter. Du kan bruge dem som bordpynt, adventskranse og i andre dekorationer. Det er, når det kommer til kreativitet, kun fantasien der sætter grænser. Det er utrolig sjovt at lave blomster af papir og en god udfordring at forme dem og gøre dem så realistiske som muligt. Det kan også være sjovt at gå den fuldstændig modsatte retning og lave nogle dybt eventyrlige og farvestrålende blomster. 

Let at forme og arbejde med

Du får de smukkeste papirblomster af tyndt papir, som er let at folde, strække og krølle. Det tynde papir er nemmere at arbejde med og vil derfor altid give, et smukkere og mere levende resultat. Crepepapir er et oplagt valg, da det har stor fleksibilitet, god struktur og farve. Det føles elastisk, så du kan langt lettere kan forme som du vil. Du kan også prøve at lave blomster ud af silkepapir. Du kan bruge det for sig eller sætte det sammen med crepepapiret. Med tyndt papir er det nemt at folde blomsterne, så de ser luftige og bløde ud. Men der er også en anden mulighed. Origami er den japanske foldeteknik, og den kan du også sagtens bruge til at lave nogle interessante og mere abstrakte evighedsbuketter. 

Alt i en pakke

Med et læringssæt kan du nemt komme i gang med at lave dine første papirblomster. I det sæt får du værktøj, materialer og instruktion i en samlet pakke. Det eneste du ikke får med, er en limpistol. Sættet henvender sig til unge og voksne, der vil introduceres til håndværket. Sommetider kan det være svært at komme i gang, da der er mange til man skal overskue i forhold til materialevalg og værktøjer. Det slipper du får og kan hurtigt komme i gang med et læringssæt i papirblomster. Skab dine egne smukke evighedsbuketter og dekorationer, som holder og giver glæde.