Potteplanteskjuler til dine indendørs planter

Er antallet af planter i dit hjem steget meget? Ved du snart ikke, hvor du skal stille dine planter eller er pladsen i vindueskarmen blevet lidt overfyldt? Så kan det være, du skal ud og købe nogle nye potteplanteskjulere. En potte planteskjuler er en fremragende måde at vise dine planter frem på. Samtidigt er det også med til at holde dine planter pæne og sunde, imens de vokser. Læs mere om potteplanteskjulere til dine planter i artiklen herunder.

 

Forskellige størrelser

Du kan få potteplanteskjulere i alle slags størrelser. Der er både dem til de helt små planter og til de planter, der er kæmpe store. Det er vigtigt, du skifter din potteplanteskjuler ud, så snart din plante begynder at vokse meget. Ellers kan den ikke få plads til at udfolde sig og det er ærgerligt, hvis du f.eks. har en monstera eller en pilea. Du kan med fordel købe nogle i forskellige størrelser, så du har nogle ekstra til når din plante er ved at vokse. Så kan du bruge de mindre til at plante nye planter med. Køb eventuel nogle potteplanter i forskellige farver, så du har lidt af hvert at vælge imellem. 

 

Husk underskål

Med potteplanteskjulere er det også vigtigt med en underskål. Nogle skjulere til blomster har en lukket bund, hvor du ikke behøver en underskål. Dog er det godt med en underskål. Det betyder nemlig, at din potteplante har et hul i bunden. Så kan du vande den, og lade vandet komme ud i underskålen. Så kan din plante stå og suge vandet til sig i længere tid, uden du skal gå og vande dine planter hele tiden. Husk dog, at du ikke må overvande dine planter. Underskålen kan blive overfyldt, og så har du pludseligt vand over det hele. De forskellige underskåle matcher også størrelsen på din plante skjuler.