Frihed på campingferien

Er I glade for at campere? Mange danskere tager hvert eneste år på campingferie og bruger uger på en campingplads enten i Danmark eller andre steder i Europa. Nogle elsker det planlagte, hvor I kører til den plads, I kender rigtig godt og har brugt i mange år, mens andre bedre kan lide det spontane og gerne bevæger sig ud på motorvejen uden et egentligt mål. Det har også sin charme, når man bare kører ned gennem Tyskland og ser, hvor langt man når.

Når I ankommer til campingpladsen, har I naturligvis mange muligheder. Med campingvogn, I spænder af bilen, har I stadig friheden til at køre rundt i lokalområdet og se, hvad det har at tilbyde, og med en campingplads tæt på vandet kan turen også komme til at gå til stranden. Men det er rart at have frihed omkring campingvognen, og det får I med et lufttelt.

Sørg for et ordentligt fortelt

Der findes mange forskellige typer af fortelte, men fælles er, at de er med til at gøre pladsen i jeres campingvogn dobbelt så stor. For mange fungerer forteltet som en form for stue, og med et telt, der virkelig er lukket godt af, kan I sagtens sidde der i halvdårligt vejr, uden I kommer til at fryse. Det er nødvendigt at teltet er i god kvalitet, for på de danske campingpladser kommer I helt sikkert til at opleve mange forskellige typer vejr, og noget af det samme gør sig gældende i udlandet, også selvom I har bevæget jer helt sydpå.

Når I kigger rundt på campingpladsen, vil I også hurtigt kunne se, at stort set alle benytter fortelte, fordi det altså giver noget ekstra plads og luft. Det føles også meget mere åbent at sidde ude i forteltet end inde i selve campingvognen, og man er kun en oplynet dør fra sine udendørsområder eller børnene, der render ude.