Oplevelser i Ballerup

Hvis du leder du efter interessante aktiviteter og oplevelser i Ballerup, så er du kommet til det helt rette sted! Vi har udvalgt nogle oplevelser i Ballerup, som du bare ikke må gå glip af. Tag et kig nedenunder og få et overblik over Ballerups mange oplevelser.

I Ballerup kan du nyde masser af gode oplevelser da byen har mange forskellige muligheder inden for rækkevidde. Byen ligger tæt på grønne områder og hovedstaden København, der kan tages et smut forbi på under 20 minutter med S-tog. Du er ikke kun tæt på hovedstaden og havet, men har samtidig masser af sjove oplevelser og aktiviteter at vælge i mellem i selve Ballerup by. Du kan tage familien med forbi Storkøbenhavns største eventcenter, shoppe i Ballerup Centeret, opleve en fantastisk sportsstemning i Ballerup Super Arena eller kigge forbi Kulturhuset Baghuset og opleve kulturen.

Ballerup er kort sagt en spændende destination uanset interesser og årstid, og med hovedstaden i baghaven kan du endda tage på storbyferie i Ballerup.

Populære seværdigheder i Ballerup Kommune:

– Xjump Trampoline Park
– Power Racing
– Ballerup Gokartcenter
– BIG Bio
– Eventyrfabrikken Mega Center

Ballerup har også skønne rekreative arealer, der kan udforskes på forskellige ture enten med cyklen, til bens eller på skøjter. Der er også kunst og musik at opleve i Ballerup. Her er nogle anbefalinger til oplevelser i Ballerup for båden naturelskeren og den kulturelle.

Harrestrup Ådal

I Harrestrup Ådal er der grønt, så langt øjet rækker. Det er et stort og populært naturområde i den sydlige del af Ballerup Kommune. Harrestrup Ådal er er rigtigt godt sted til børnefamilier da området er byder på en grillplads, et madpakkehus og gode legemuligheder.

Søndergaard

Tag et smut forbi det nye by- og boligkvarter Søndergaard i Ballerup. Stedet byder på både natur, kunstværker og spændende arkitektur.

Ballerup Museum

I Ballerup Museum kan du opleve landsbylivet, blive klogere på Ballerups immigranters historier og fortid samt besøge museets to haver.