Øg sikkerheden i dit hjem med en kuliltealarm

En brændeovn er efterhånden en fast del af mange danske hjem. Den kan opvarme stuen på en behagelig måde, så hele familien kan være varme og komfortable i de ellers så kolde vintermåneder. Dog er der også risici forbundet med at have en brændeovn. En brændeovn kan nemlig udskille kulilte i hjemmet, og sker dette i store koncentrationer, kan det altså skade både krop og helbred. Kulilte er nemlig en giftig gas, der hverken kan ses, lugtes eller smages. Derfor er det heller aldrig til at vide, hvis brændeovnen udskiller kulilte – og indåndes gassen, kan det altså være dødeligt. Af netop den grund bør du også investere i en god kuliltealarm, hvis du har en brændeovn i hjemmet. En kuliltealarm kan nemlig hurtigt reagere samt alarmere dig om, hvis koncentrationen af kulilte i hjemmet stiger til mere, end hvad der er sundhedsmæssigt forsvarligt. Er du således interesseret i at købe en solid og præcis kuliltealarm, der kan øge sikkerheden i hjemmet? Så er der altså garanti for, at du blandt det store udvalg af alarmer finder den helt perfekte kuliltealarm til dit hjem.

Den optimale placering af din nye kuliltealarm

Har du således en brændeovn i dit hjem, skal du placere din nye kuliltealarm 20 cm fra loftet samt et par få meter fra brændeovnen, hvis du ønsker, at den skal have den optimale placering. Således kan du nemlig være helt sikker på, at din kuliltealarm registrerer, hvis kuliltekoncentrationen i rummet forhøjes. Der findes desuden et bredt udvalg af kuliltealarmer på markedet, hvorfor du altså snildt kan vælge en, der har et brugervenligt, lækkert og kompakt design, og som derfor passer ind i netop dit hjem. Kuliltealarmer er desuden nemme og hurtige at installere, og de kan flyttes efter behov. Af netop den grund er de altså perfekte til alt lige fra din almindelige bolig til din campingvogn eller autocamper.

De forskellige modeller har desuden alle en lang række forskellige funktioner og egenskaber, og du vil blandt andet kunne få en kuliltealarm, der har en pausefunktion. Langt de fleste kuliltealarmer kører på aa batterier, og de skal derfor have strømtilkobling eller kabelføring. Ønsker du således at finde den helt perfekte kuliltealarm til dit hjem, skal du blot følge linket øverst i artiklen.