Overse aldrig skægstubbe mere – få et spejl med lys

Kender du det at have barberet dig foran spejlet og være overbevist om, at det lykkedes dig at få alle skægstubbe med – bare for senere på dagen at opdage, at du overså nogle ved kindbenet eller det nederste af halsen? Dårlige barberinger har ofte deres årsag i dårlig belysning, og du kan gøre dig selv en stor tjeneste ved at få spejle med lys her, der passer ind i såvel stuen som entré og bad.

Bring ”koldt” lys til dit badeværelse

Spejlene vil tit og ofte have integreret LED-lys, der alt efter model kan give dig ”koldt” lys, der ligner dagslys, eller ”varmt” lys. Koldt lys minder som sagt om dagslys og gør dig i stand til at se alle de små detaljer, når du spejler dig. De passer godt ind på badeværelser, der har for vane at have dårlig adgang til naturligt sollys – især hvad gælder badeværelser i boliger i de større lejlighedskomplekser.

Varm værelsesbelysning

Spejle med varmt lys, hvad kan de? Dem kan du sætte op i entréen eller på værelser, hvor lyset fra dem kan supplere lys fra loftslamper for at give et hyggeligt udtryk. Da spejlenes lys kommer fra andre sider af, kan lyset også bringe en varm glød til områder af fx soveværelset, som simpelt loftslys ikke når. Altså har du en løsning inden for spejle med LED-lys, uanset hvilken stemning du nu ønsker.

Diskrete spejle med lys

Spejle med lys kan du finde på oval, cirkulær eller firkantet form. Spejlene optager ikke synderligt med plads i dit hjem – de er trods alt næsten flade. LED-lyset er også diskret placeret bag spejlet og er derfor ikke synderligt bemærkelsesværdigt, når spejlet ikke er tændt. Så spejlene er bekvemme, og du kan tage på udflugt i udvalg over spejle med lys for at finde det rette til dit bad, bryggers osv.