Sådan giver du din garderobeløsning en overhaling

Når man indretter sit hjem, er det ikke altid at opbevaring tager førstepladsen på listen over prioriteter. Men hvis du nu synes, at tiden er kommet til at give din garderobeløsning en overhaling, så har du fundet det rette sted. I denne artikel finder du ideer og inspiration til, hvordan du bedst eller mest stilet opbevarer dit tøj, dine accesories og dine sko. 

Det helt almindelig skab 

Det er nok ikke en overdrivelse når vi siger, at langt de fleste mennesker har et skab eller en form kommode eller skuffemøbel til at opbevare deres tøj i. Og dette forstår vi godt, for begge dele er umådeligt praktiske møbler og oftest designet præcist til det formål. Hvis det kniber med pladsen kan forsøge at omstrukturere dit skab med tilføjelse af hylder, skuffer eller en bøjlestang. Hvis ikke pladsen er et problem, så driller udseendet måske i stedet, men dette kan du heldigvis løse meget nemt. Du kan for eksempel male dit skab med en farver, der passer til dit værelse eller blot en farve du kan lide, og allerede der har du løftet looket. Dertil kan du også tilføjer lister på skabet og skifte grebene, hvormed du skifter hele stilen på skaben til noget herskabeligt. 

Det stilede tøjstativ 

I forhold til garderobeløsninger er der i de seneste år gået mode i tøjstativer. På denne måde får garderobeløsningen mere end bare en praktisk funktion. I stedet går den hen og bliver en del af indretningen og derfor findes der nogle flotte og spændende designs. Samtidigt med at du har integreret tøjstativet i din indretning, får du også muligheden for at vise alt dit flotte tøj frem, så du kan gå og beundre det og måske endda blive inspireret til at tage den lidt modige kjole på alligevel. 

Det ultimative walk-in closet

Mange vil nok sige, at den ultimative garderobeløsning er et walk-in closet. Denne form for garderobe er uden diskussion meget imponerende, men kræver samtidigt også at har du plads til eller forvejen har et ekstra rum til at rumme dit tøj, dine accesories og dine sko. Nogle mennesker har gjort forretning ud af at lave walk-in closets til folk og udtænker meget intelligente løsninger for en. For nogle kan en sådan løsning du være springende for budgettet, men et walk-in closet behøver slet ikke at være så dyrt igen. Hvis du har pladsen til det, kan du komme langt med at hænge simple bøjlestænger og hylder op, men hvis modet rækker til det, kan du også lave eller installere hele skabsløsninger.