Her er det mest uundværlige værktøj

At have lidt forskelligt værktøj er praktisk og fornuftigt, så man er i stand til at klare de mest gængse gør-det-selv-opgaver i hjemmet. Nogle typer værktøj er dog vigtige end andre og ofte er der ikke nogen kvalitetsforskel på dyrt og billig værktøj.

Klar selv de mest gængse opgaver

Når noget skal laves i huset, i haven, i sommerhuset, i lejligheden eller andre steder, er det rart at have noget forskelligt værktøj ved hånden. Som husejer ved de fleste, at der altid er et eller andet, der skal laves. Og hvis ikke der er, så kommer der helt sikkert til at være det.

Det er derfor en god idé at have lidt forskelligt værktøj, så man er i stand til at klare de mest gængse opgaver. Ideelt set bør man have værktøj som kan bruges til de opgaver, man oftest udfører derhjemme. Det kan fx være værktøj som hjælper dig med at samle møbler, måle, hænge billeder op, male, skære noget over eller slibe noget. Det er de mest typiske opgaver, man vil opleve derhjemme.

Værktøj du SKAL have

Et unbrako-nøglesæt er noget, som de fleste bør eje. Rigtig meget i hjemmet bliver nemlig holdt fast ved hjælp af unbrakoskruer, fx dørhåndtag, radiatorventiler, møbler og meget andet. Den slags skal ofte enten spændes eller løsnes, hvorfor et unbrako-nøglesæt er uundværligt for de fleste.

Et godt skruetrækkersæt er også essentielt. Næsten alle typer gør-det-selv-opgaver kræver en skruetrækker. Skal der samles møbler, er det ikke altid, der følger en skruetrækker med.

Endelig er en boremaskine et vigtigt værktøj af have, da en boremaskine er i stand til at løse et utal af opgaver i hjemmet. Det kan være alt fra ophæng til samling af møbler. Planlægger du at give dig i kast med større gør-det-selv-projekter kommer du heller ikke uden om en boremaskine.