Inspiration til en sund og kreativ madpakke

Sundhed står ofte højt på listen, når det kommer til vores børns madpakker. Det kan tit være svært at få børnene til at spise sundt, men hvis madpakken ser både sjov og indbydende ud, er det lidt nemmere at få klemt det sunde mad i dem. En sund madpakke mister hurtigt det lækre udseende, når det hele bliver væltet sammen i et rum, og det gør også, at madpakken ikke kan indeholde lige så mange forskellige slags mad.

Med en ruminddelt madkasse fra Yumbox, kan du nemt lave en lækker og indbydende madpakke til dit barn. Yumbox madkasserne fås med forskelligt antal rum, så der er med garanti en, der passer til jeres behov. Du kan spare 22% på alle Yumbox madkasser på www.littlehappy.dk/yumbox. Find en Yumbox madkasse i dit barns yndlings farve, på den måde bliver en sund madpakke bare lidt sjovere.

Der findes flere forskellige slags Yumbox

Om det er til snacks, et lille måltid eller et stort måltid, så finder du en Yumbox der passer. Yumbox madkasserne giver mulighed for at du kan give dit barn forskellige snacks med, i en og samme madkasse, så slipper dit barn for at have flere små bøtter med i skole, for at få nogle varierede snacks til en lang dag. På samme måde kan du nemt gøre barnets frokost meget varieret, fordi Yumbox er ruminddelt, med et låg med silikonefuger som gør, at maden ikke flyder sammen. Låget lukker helt tæt og du skal derfor ikke være bekymret for at give barnet dressing eller lignende med i madpakken. Yumbox madkasser fås i 4 forskellige varianter, nemlig:

  • Yumbox Minisnack – En Yumbox med 3 rum, som er perfekt til snacks til den lange skoledag. Yumbox Minisnack giver mulighed for at du blandt andet kan give dit barn grøntsagsstænger, kiks og dip med, uden du skal bekymre dig for at det bliver blandet sammen, der er nemlig et rum til hver.

  • Yumbox Panino – En Yumbox med 4 rum er perfekt til den mindre madpakke, for eksempel til vuggestuebarnet. Du kan i denne Yumbox madkasse give dit barn en sandwich med i det store rum og lidt mindre snacks i de 3 små rum. Yumbox Panino har også et rum hvor der er plads til dip eller dressing, eller bare nogle nødder. 

 

  • Yumbox Tapas – Yumbox Tapas med 5 rum eller Yumbox med 4 rum, denne madkasse kommer i to forskellige størrelser. Yumbox Tapas med 4 rum er god til sandwich og snacks. Yumbox Tapas med 5 rum er rigtig god til en lidt mere varieret madpakke, med plads til både pastasalat, brød, snacks og dressing, hvis man kan lide det.

 

 

  • Yumbox Original – En Yumbox med 6 rum, som er perfekt til den store og varierede madpakke. Med en Yumbox Original er der næsten ikke grænser for, hvad dit barn kan få med på madpakke. Du kan skabe en sund madpakke med hele 6 forskellige madvarer i, uden du skal være bange for at det hele flyder sammen, låget sørger for at det ikke sker. Med denne Yumbox kan dit barn få lidt af hvert med, så er du sikker på at der er noget han eller hun kan lide.

 

Yumbox inspirerer til en sund hverdag

I bunden af alle Yumbox madkasser finder du en ruminddelt tray, som er der hvor du ligger maden. I hvert rum er er i bunden inspiration til sunde fødevarer, så du nemt kan lære dit barn om sunde madvaner mens i laver en sund og varieret madpakke. Ved Yumbox er det ikke kun selve madpakken der er sund, Yumbox indeholder nemlig ingen skadelige stoffer, så du kan trygt komme dit barns mad i madkassen, uden at være bekymret for om noget skader dit barn. Yumbox er 100% kemifri og så er den super nem at bruge for små børnehænder. Yumbox madkasserne er fremstillet i ABS plast og er fri for både BPA og ftalater, Yumbox er skabt til at blive brugt uden bekymringer for barnets sundhed.