Sådan klarer du rengøringen nemt og hurtigt

Rengøring er ofte noget, som bare skal klares hurtigt og effektivt. Men for nogle kan det også være en skøn tjans, hvor de finder en hel ro i at støve af og pudse spejlet. Uanset hvilken type du er, så får du herunder tre skarpe tips til hvorledes rengøringen kan klares med et snuptag.

Gør jævnligt rent

Dette kan lyde som det mest simple råd. Men den er faktisk god nok. Hvis du laver en regel med dig selv om, at gøre lidt rent i løbet af hele ugen – så vil du opleve at det bliver en lettere tjans, og det vil ikke hobe sig op. Støvsug gerne minimum én gang om ugen, og gør det til en vane.

Det kan faktisk også være en god idé at investere i vådstøvsugere. En vådstøvsuger er helt genial fordi den også kan suge vand og fugtigt snavs op. De fungerer som en hel almindelig og genkendelig støvsuger, men har også den klare fordel, at motoren ikke bliver beskadiget af fugt og vand. Det er altså en støvsuger som er perfekt hvis du har en garage, skur eller værksted.

Hav fokus på køkken og badeværelse

Badeværelset og køkkenet er de to rum hvor der kan samles allerflest bakterier. Husk derfor en grundig rengøring af disse to rum mindst én gang om ugen. Hvis I er flere i husstanden så inddel gerne opgaverne og lav en ugeplan – på denne måde skabes der et godt overblik og alle bidrager til rengøringen.

Husk de rigtige rengøringsmidler
Brug gerne lidt penge på gode rengøringsmidler – og læs bagpå flaskerne hvad som der skal bruges til hvad. Du vil få det allerbedste resultat hvis du bruger midlerne korrekt. Husk desuden gerne at lade dem sidde i et stykke tid, så de kan gøre deres arbejde og fjerne alle bakterierne.