Hold kaffen varm med hygge og termokander

Rigtig mange danskere går i stigende grad og op i at indrette deres bolig til perfektion. Den skal være pæn, funktionel, moderne og ikke mindst hyggelig. Og netop hygge står højt på dagsorden for mange – særligt i fritiden. Hygge er her i landet ofte forbundet med mad og drikke, især med en varm kop kaffe. Invester derfor med fordel i en god og pæn termokande, som kan holde kaffen lun til når du har gæster på besøg.

Vi danskere elsker kaffe – og er faktisk på verdensplan en af de mest kaffedrikkende nationer. Hvis du gerne vil skabe den helt rette hyggestemning i hjemmet, så køb en god kaffemaskine, pæne kaffekopper, server lidt sødt til kaffen og fyld sofaen med bløde puder og varme tæpper, så stemningen bliver helt ideel.

Tag hyggen med ud i det fri

Nok byder store dele af året på indendørshygge grundet det til tider kolde og grå danske vejr. Men i de lune sommermåneder er det da helt oplagt, at flytte hyggen udenfor. Indret et hyggehjørne i haven eller på altanen, hvor du kan have gæster på besøg så snart du lyster. Med lidt terrassevarmere, tæpper, levende lys og varm kaffe på kanden, kan I sagtens sidde udenfor ud på de sene nattetimer.

Start eftermiddagen ud med at invitere på et koldt glas rosé, senere tænder I op i grillen og dækker op med jeres fineste service. Gæsterne vil formentlig hygge sig så meget i jeres hjem, at de bliver hængende til langt ud på natten. Hvem har også lyst til at slukke for hyggen? Så længe rammerne er i orden, vil det med garanti bliv en ud af mange uforglemmelige aftener i et hyggeligt og velindrettet hjem – for både store og små.