Råd & Mal – Leder du efter en maler?

Trænger du til at få malet hjemme i boligen? Leder du efter en rigtig god maler på Sjælland, Fyn eller Lolland/Falster? Så skal du ikke lede længere! Råd & Mal har lige præcis det, du står og mangler.

Her finder du altså et familieejet dansk malerfirma med de helt nødvendige svendebreve. Hvad enten du skal have malet, opsat tapet eller have efterbehandlet gulvet, så er Råd & Mal den bedste løsning. Her elsker man sit arbejde og er altid parate til nye, udfordrende og spændende malerprojekter. Hvad enten du søger en maler til hjemme i privaten, eller om det er til erhvervsmæssigt brug, så kan det klares hos Råd & Mal.

Hvis du søger en gulvafsliber, så kan du også finde det hos Råd & Mal. Formålet med en gulvafslibning er, at fjerne gammel behandling og ridser. Dette sikrer også at gulvet igen bliver slidstærkt og modstandsdygtigt over for fedt og snavs.

Måske ønsker du hjælp eller bare råd og vejledning til opsætning af dit tapet. Dette finder du også nemt hos Råd & Mal. Du finder her din kommende maler fra Råd & Mal.

 

Overvejer du at male selv?

Mange vælger at tage penslen i egen hånd og selv gå i gang med at male. Men det er ikke så let, som man skulle tro, og man skal have meget kendskab til maling, spartling osv. Det lykkedes ikke for særlig mange at udføre et perfekt stykke malerarbejde, og derfor er det meget billigere at få en professionel til det i første omgang. Mange ting kan gå galt, hvis du begiver dig ud i malerarbejdet selv:

 

  • Malingen dækker ikke ordentligt
  • Det valgte maling passer ikke til den påkrævede farvekode
  • Der er malet på paneler eller gulve – dette skal rengøres og kan være på en bekostelig affære
  • Beskæring til loftet er ikke udført korrekt
  • Huller i væggen er ikke spartlet ordentligt

 

Med andre ord – der er ingen grund til, at dette skal gå galt. Bekostningerne kan tit være dyrere end en professionel maler hos Råd & Mal. Du skal have kontakt til din kommende maler, og fortælle lige præcis det du ønsker, der skal ske. Kun derved får du opfyldt alle dine krav til et godt malerarbejde.