3 gode råd til, hvordan din bolig fremstår så pæn som mulig ude fra

Facaden på vores bolig betyder meget for de fleste. Ser din bolig grim og slidt udefra, kan rygterne og fordommene hurtigt opstå om hvem du er, samt hvad din boligstil er. Er boligen grim, slidt og rodet at se på udefra, forventer mange ligeledes at boligen er ligeså indvendigt. Overvejer du at sælge din bolig, kan en dårlig facade der ikke er vedligeholdt også afskrække mange fra at byde på din bolig. Her er tre gode råd til, hvordan du hjælper din bolig til at fremstå mere præsentabel og indbydende udefra.

Pæn og ordentlig indkørsel

Ren grå beton i indkørslen kan være ret så kedeligt at se på, hvortil mange også får indkørslen og opgangen til huset belagt med fliser eller anden underlag. Udfordringen ved netop fliser er dog, at disse bliver beskidte med tiden, hvor alger, mos, ukrudt med mere vokser på de engang så pæne flisesten. At rengøre og rense fliserne kræver dog noget særligt udstyr, hvortil det kan være en ide at hyre professionelle ind til at rense fliserne, hvis ikke lige du kender nogle som kan låne dig det rette udstyr. En af de virksomheder som tilbyder fliserens hedder Stecks fliserens, som også tilbyder fliserens i Ringsted.

Mal facaden på huset

Gammel maling der er ved at falde af, store pletter på husets facade samt tydelige spor af vind og vejr kan få selv de nyeste boliger til at se godt slidte ud. Alle boliger har deres udfordringer i forhold til at vedligeholde facaden på huset, og som boligejer er det derfor en god ide at male huset jævnligt, for at få det til at fremstå så præsentabel som muligt. Bor du i murstenshus, skal du her også være opmærksom på at vedligeholde fugerne på huset, da dette er noget som kan have stor betydning for vurderingen af din bolig, den dag du vælger at sælge din bolig.

Væk med alt skramlen

Visse personer bruger gerne forhaven og indkørslen til opbevaring af alt fra tønder og paller til grussække og haveaffald. Her er det dog vigtigt at huske på, at det første som nye besøgende møder er fronten på din bolig, hvortil det tjener i din interesse at holde den så pæn, ren og overskuelig som mulig. Sørg derfor for at gemme affald og unødvendige ting væk fra husets facade, så det ikke ser så rodet ud. Ved at gemme de unødvendige ting væk, har du samtidig bedre forudsætninger for at fremhæve de mere personlige udsmykninger på huset såsom planter, skulpturer, lamper og andet inventar som hører sig til.