Hvornår skal du i gang med træbeskæring i haven?

Som haveejer er der mange ting der skal gøres i haven. For eksempel skal både buske og træer helst beskæres, hvis dele af planten er visne og beskadiget, eller hvis planten har vokset sig for stor og dermed skygger for andre planter. Især kan det være en god ide at få beskåret sine frugttræer, da beskæring kan give større frugter. Men hvornår er det bedste tidspunkt at beskære på? For at planten bedst og hurtigst kan hele efter at blive beskåret, er det bedst at beskære buske og træer om sommeren. Dog kan man også sagtens beskære om vinteren, da planterne dermed laver flere nye skud efterfølgende. Men hvis man for eksempel har mange høje træer, kan det være en god ide at få professionel hjælp til dette her.

 

Find den bedste til at beskære dine træer i København

Hvad enten du er privat haveejer eller er indehaver af en virksomhed, hvor der skal fældes træer, er det en god ide at få professionelle til at gøre jobbet for dig. De har nemlig det rette udstyr og stor fokus på sikkerheden. Det kan nemlig være farligt selv at gå ud og beskære de høje træer, så derfor har en professionel sikkerhedsudstyr med, når der skal beskæres træer i store højder. Hos Danmarks ældste firma med træfældning og træpleje tilbyder Henrik Ravn træfældning og træpleje i Københavns kommune, både til private og til virksomheder.

 

Specialiseret inden for alt træbeskæring

Virksomheden er specialiseret i at fælde træer under snævre forhold, for eksempelvis ved veje eller inde i tætte byer som København. Derfor har de også mange medarbejdere, som er dygtige til at klatre, og som er udstyret med klatreudstyr under træfældning, hvis ikke man kan få kranen eller liften tæt nok på. Desuden har virksomheden stor erfaring og viden indenfor træbeskæring.