Væk med skyggen

Kaster dit træ for meget skygge, eller “fælder” det for mange blade på plænen, eller er det blevet et gammelt sygt træ, så kan du overveje at få det fældet.

Man må gerne selv fælde et træ, men man må også gerne selv betale for de skader træfældningen forårsager.

Så hvorfor ikke få det udført af en fagmand, som har styr på alt i forhold til udstyr, sikkerhed OG forsikring.

Aars Anlæg hjælper dig ikke bare med at få træet fældet, de hjælper også med at rydde op og bortskaffe træet, hvis du da ikke vil have det hakket op til flis eller brænde.

Hos anlægsgartneren kan du ydermere få råd, vejledning og hjælp til den “tomme” plads i haven. Skal træet fældes for at gøre plads til et nyt træ, så kan Aars Anlæg rådige om de bedste træer til din have, de kan også hjælpe med at plante det. Skal træet fældes for at gøre plads til ny belægning, kan de også hjælpe med stubfræsning, så du undgår at stubben og rødderne råder i jorden og får din finde nye terrasse eller indkørsel til at synke. Som anlægsgartner har Aars Anlæg ALT i udstyr og ekspertisen til at udføre arbejdet, uden risiko for dig.

Er dit træ meget højt, men du vil egentlig gerne beholde det, kan du måske nøjes med en topkapning, hvilket ofte giver træet et nyt løft. Er træet MEGET MEGET højt, bruger Aars Anlæg en kran og/eller korrekt klatreudstyr, så ingen kommer til skade.