Bring det bedste frem i terrassen – få fliserens og efterbehandling

Når du får fliserens udført, forlænger det dine flisers levetid og hjælper mod flere problemer, herunder glat overflade som følge af flisepest, der udgør en risiko for ulykker. Fliserens kan du med fordel få udført af professionelle, der sidder inde med de rette redskaber til jobbet og ved, hvordan de kan gøre dine fliser smukke, uden at de udsætter fliserne for varig skade.

I øvrigt kan udbydere af fliserens ofte tilbyde efterbehandling i form af imprægnering af dine fliser, hvor fliserne styrkes ved podning med et materiale, der værner mod både vand og alger.

Fliserens med overfladevasker skåner fliserne

Højtryksrenseren er mange steder standarden, når det gælder redskaber til brug ved fliserens. Desværre er trykket her ofte så hårdt, at flisernes overflade bliver ødelagt. Og hvor alger eller flisepest kan fjernes og efterlade en overflade, der er smuk som ny, kan revner eller en nopret overflade aldrig udbedres – dér er du nødt til at lægge nye fliser. Et skånsomt alternativ kunne være en overfladevasker, der bruger varmt vand til at fjerne skidt, alger og ulækker flisepest.

Slå to fluer med ét smæk – få nyt fugesand til fliserne

Nu hvor du er i gang med at få pleje til dine fliser, kan du i samme ombæring få nyt fugesand lagt mellem fliserne. Fugesand sørger for, at fliserne bliver holdt på plads og adskiller sig fra almindeligt strandsand ved, at sandkornene ved fugesand er kantede og let kan klemme sig sammen. Strandsands sandkorn er derimod runde, og derfor er de knapt så gode til fugningen.

Bring fordums terrasse tilbage – hold alger stangen

Bring fordums flotte terrasse tilbage ved at hente hjælp til fliserens fra en udbyder, der har såvel den rette ekspertise som det rette udstyr til jobbet. Bekæmp de mikroorganismer i form af bl.a. alger, der truer den flotte overflade, og beskyt fliserne fremover med efterbehandling.