Dette bør I overveje når I skal vælge jeres terrasse

Intet i sommermånederne er bedre end en terrasse. Den giver en mulighed for at sidde ude og nyde den dejlige danske sol. Dog er der inden I kan få glæde af en terrasse, nogle overvejelser I bør gøre jer, for at sikre at I kan anvende jeres terrasse optimalt og som I ønsker det.

Tag stilling til om I ønsker en træterrasse eller en stenterrasse

Dette er en af de helt vigtige beslutninger, når det kommer til at vælge terrassen. Der er fordele og ulemper ved begge alternativer, men en fordel ved stenterrassen er at den stort set altid er en hel del billigere end træterrassen. Herudover er den også hundevenlig idet der ikke ligeså nemt bliver lavet grimme mærker i en stenterrasse. Dog er der mange mennesker som foretrækker træterrassen, idet den for mange er mere behagelig at gå på. Hvad I vælger, bør være basseret på hvad I ønsker at bruge den til, samt hvor mange penge I vil bruge.

Overvej at få installeret en markise

Når I har brugt et utal af både tid og penge på at gøre jeres terrasse hyggelig at opholde sig på, er det klart at langt de fleste også vil have et ønske om at terrassen bliver brugt. En ting som kan forhindre dette om sommeren kan være den skarpe sol, idet ingen har lyst til at sidde og blive stegt i solen. Derfor er det en god ide at overveje at få installeret en mekanisk markise, her kan I selv ved hjælp af en fjernbetjening rulle markisen ind og ud, alt efter hvor meget skygge I ønsker at skabe. Herved sikre I at terrassen kan bruges på alle tidspunker af dagen, og ikke kun om morgenen eller aftenen når solen ikke er så skarp. I kan selv læse meget mere om markiser hos www.markiseeksperten.dk.