Tips til dine nye havefliser

Hvis du gerne vil pifte din have op, så er havefliser helt klart noget, du kan gøre meget med. Hvis du dog ikke lige ved, hvor du skal starte henne med dine havefliser, så kan du læse med her. Her får du nemlig et par tips til dine havefliser.

Find gode 30×90 havefliser

Først og fremmest skal du lige finde ud af, hvilke fliser du skal have købt til din have. Der kan du være glad for, at der er en hel masse størrelser derude at vælge imellem. En størrelse, som mange kan lide at bruge, er 30×90 havefliser.

Det er nemlig en lidt større størrelse, end det man måske tidligere har set i de danske haver. Dog er det blevet mere og mere populært at bruge større havefliser i haverne. Det kan således være noget, som du kan overveje, når du skal til at indrette din have.

Overvej alle farver

Der er ligeledes en masse forskellige farver af havefliser, som du kan vælge imellem. Du kan for eksempel vælge imellem grå, sort og hvid. Her er det også bare om at finde ud af, hvilken farve der vil passe med netop din have. Det kan nemlig sagtens være, at de hvide 30×90 havefliser er flotte, men de passer måske ikke ind i din haveindretning.

Find ud af hvordan de skal arrangeres

Når du har fundet dine havefliser, så kan du finde ud af, hvordan de skal arrangeres. Det kan nemlig være, at der er en bestemt stil, du ønsker at prøve af. Det kan også være, at du vil bruge to slags havefliser for at give haven et mere unikt look. Du kan for eksempel bruge sorte og hvide havefliser sammen.

Du kan med fordel også finde en masse god inspiration på nettet, hvor du for eksempel kan finde billeder af, hvordan andre har belagt haven med 30×90 havefliser.