Gode ideer til et miljørigtigt byrum og industri

Det er vigtigt at tænke i grønne baner med grønne løsninger i det offentlig, derhjemme eller i de forskellige industrier. Hvad end det drejer sig om større forslag vedrørende ingen diesel- eller benzinbiler inde i storbyerne eller forslag omkring brugen af komposterbar bioposer i hjemmet. Og hvis det er muligt at lave miljørigtige løsninger til gode priser i hjemmet, så er det vel en win-win-situation?

Nedenfor er der samlet to gode forslag, der kan guide os alle imod en mere miljørigtig verden.

Miljørigtig industrifilm til hjemmebrug

Der er mange gode grunde til at vælge komposterbar industrifilm både i byrummet, men bestemt også i hjemmet. Ikke kun fordi det i dag kan laves i et slidstærkt og holdbart materiale, men også fordi der er fokus på en komposterbar løsning. En komposterbar løsning, der bygger på et stærkt fundament om at gøre det miljømæssigt fokuseret.

Derudover sætter komposterbar industrifilm de skelsættende standarder, at det kan bruges af alle og nærmest til alt. Det kan bruges til emballage, hygiejne produkter eller til noget helt tredje. Og det samme gør sig gældende med for eksempel en biopose. Eller som det også hedder: En biobag.

Biobags, et godt alternativ til plastikposer

En af de største synder til miljøforurening har altid været plastikposer. Plastikposer sviner, og derfor kan det have sine mange fordele at udskifte dem til fordel for et miljørigtigt valg – såsom en biobag. Og hvorfor så biobags? En god ide er at skifte til biobags, fordi disse poser – ligesom med industrifilm – er komposterbar. Derudover er de også nedbrydelige. Hvilket er super smart, når vi er færdige med poserne og smider dem ud. Derudover er biobags også slidstærke og holdbare ligesom industrifilm, hvilket gør dem oplagte at bruge på kryds og tværs i hjemmet til skraldespande, når der handles ind, til haveaffald eller lignende. Det er da en win-win-situation?