Få en ny og forbedret slow living livsstil

I denne tid vi lever i, handler dagene mange gange om at få gjort og få overstået. Man prøver at nå det hele, gør alle glade, tjene nok penge og nogle gange, glemmer man at tænke på sig selv. Det man fylder sine dage med, er det man fylder sit liv med. Derfor er der opstået en ideologi som modsvar til travle hverdagsrytme mange falder i, hvor man glemmer at leve fuldt ud. Den hedder slow living livsstil, og den handler om at nyde hvert eneste sekund af livet.

Hvad er slow living?

At nyde alt i livet lyder godt, men hvordan gør man også lige det? Det lyder meget kompleks, men det er det slet ikke, når man bare lige får sat sig ind i det.

Slow living handler ikke om at arbejde langsomt eller bevæge sig langsomt. Det er et mindset, som handler om at vælge de gode ting i livet til og alt andet fra. På den måde prøver man at skabe et meningsfuldt liv for sig selv.

Det er også en tilgang til livet, hvor man forholder sig positiv og prøver at være glad for de minutter man har i stedet for at tælle dem.

Hvis man i sin dagligdag ofte føler sig stresset, kan en slow living livstil være med til at skabe balance.

Hvordan lever man ’slow’?

Udover det fokus man har på sig selv, prøver man også at være i forbindelse med de folk, man omgiver sig med, og verden. Slow living handler om at vælge de ting, der er vigtigt til. Det kan være hobbyer, tid med vennerne eller mindre ting som maden du spiser, og tingene du køber.

F.eks. har du måske hørt om fast fashion og slow fashion. Slow fashion er tøj af god kvalitet og modsvaret til fast fashion. Fast fashion finder du i kædebutikker. Grunden, til at mange er gået fra fast fashion til slow fashion, er at fast fashion er dårligt for miljøet. Det er bl.a. en del af slow living at passe på dig selv, dit indre og miljøet.

Vil du gerne implementere slow living på din egen livsstil, handler det om at finde de ting, der er vigtigst for dig, og sortere alt andet fra, at sætte dit liv foran dit arbejde og at øve dig på at være til stede i nuet. Er der noget, der går dig på, skal du reflektere over og ændre det.