Frisk dit hjem op – her giver vi dig fem lette og billige tips

Det skal ikke nødvendigvis  koste kassen at give din bolig et personligt og moderne løft. I denne artikel præsenterer vi dig for fem lette, men ikke mindst billige metoder til hvordan du kan fremhæve din personlighed i din indretning og trylle lidt farve og fest ind i dit hjem.

Genbrugsjagt

Nye møbler er dyrer!, men det behøver slet ikke at være dyrt at købe nye møbler, der kan pifte din indretning op. Besøg din lokale genbrug og se hvilke skatte de gemmer på. Giv møblerne en klat maling – evt i en frisk farve, hvis du er modig.
Ved at indrette med få ældre møbler i et ellers moderne hjem, skaber du et helt unikt og personligt twist, som er et boligmagasin værd. 

Find penslen frem og mal en væg 

En måde at skabe dybde og kontrast i et rum er ved at male en enkelt væg. Dette er en meget populær trend inden for boligindretning som ikke kræver en hel masse. Køb nogle farverpøver med hejm så du er sikker på at du får valgt den farve der passer bedst ind i dit hjem og indretning og som ikke mindst er en farve du vil kunne lide i mange år frem. Vælg en dæmpet eller neutral farve, hvis du synes ideen virker lidt vild, men ellers er det kun fantasien der sætter grænser.  Ved kun at male en enkelt væg i et rum, skaber du dybde, ro og rummet vil komme til at virke størrer. 

Nem og fleksibel vægdekoration ved brug af wallstickers 

En nem og fleksibel måde at friske nogle rum op i dit hjem er ved at pynte væggene med wallstickers.  Dette skyldes at Wallstickers er store klistermærker, du kan hænge op på din væg som dekorativ pynt i stedet for at male motiver direkte på væggen. Det geniale ved wallstickers er nemlig, at du blot kan trække klistermærkerne af og udskifte dem med nogle nye, når du igen trænger til en opfriskning i dit hjem. Dette er især en fordel på børneværelset, hvor der ikke altid går lang tid imellem skiftende interesser. 

Her kan du læs mere om wallstickernes smarte bruger venlighed, og ikke mindst gå på jagt i de utallige prints og motiver. 

Sammensæt en personlig billedvæg 

Ved at samle udvalgte af dine gamle malerier, fotos og plakater, indramme dem og afslutningsvist hænge dem op sammen, skaber du et helt unikt og personligt samlet kunstværk. Leg med farverne og materialerne på rammerne.

Inviter naturen indenfor 

En anden måde at gøre dit hjem mere hyggeligt og personligt er ved at bringe naturen indenfor. Fyld vindueskarmene op med krukker med grønne planter og vaser med afskårne blomster. Ikke nok med at planterne og blomster er smukke for øjet, så bidrager de også til et bedre indeklima. 

Vi håber denne artikel har givet dig blod på tanden til at smøge ærmerne op og komme i gang med at give dit hjem en makeover. Men ikke mindst at den har givet dig vished om at dette boligprojekt ikke behøver at koste kassen.

Så er der ikke andet tilbage end at sige: God arbejdslyst!