Giv din bolig en kærlig hånd

Dette indhold er sponsoreret

Synes du efterhånden din bolig trænger til en lille opgradering, er der hjælp at hente. Du får her nogle gode råd til, hvordan du kan give dit hus en kærlig hånd, så det står finere end nogensinde før. Der er både ting du selv kan klare, men også opgaver som det kan være en god idé at få professionelle til at se på. Det kræver ikke meget, før dit hus kan blive endnu skønnere, og du kan føle dig endnu bedre tilpas. 

 

Shine husets ydre op

Husets ydre kan hurtigt blive glemt, hvilket er en skam, da det jo er det første du ser. Der er flere ting du kan gøre, for at give ydersiden af dit hus en kærlig hånd. Få eksempelvis hjælp fra Tagrens.dk til at rense dit tag for mos og alger, så det kan stå flot og rent igen. Det er oplagt at give taget en klat maling efterfølgende, hvis du synes det trænger, taget er nemlig helt rent og klar til at tage imod malingen efter rensningen. Du kan også få hjælp til at rense fliserne i din indkørsel så de står skarpt, eller du kan vælge at give din facade en klat maling, så den ser ud som ny. 

 

Giv det indvendige en tur 

Når det ydre har fået en kærlig hånd, er det tid til husets indre. En oplagt start er at få ryddet godt og grundigt op i alle dine rum. Sorter dine ting, og smid de ting du ikke længere får brugt til genbrug eller sælg det eventuelt videre. På den måde sikrer du dig, at du ikke har en masse overflødige ting til at ligge og fylde og skabe mere rod. Du kan herefter vælge om du vil gøre mere ved det indvendige i huset. Du kan prøve dig ad med at male nogle af væggene i de forskellige rum i andre farver, eller gå all-in og male både vægge og loft i nogle af rummene. Det skaber en fed og hyggelig stemning. 

 

Skab en rød tråd 

En rigtig god idé er at få skabt en rød tråd i dit hus. Forsøg at ramme nogenlunde den samme stil i de forskellige rum, så du skaber en god sammenhæng i dit hus. Du kan stadig give de forskellige rum i huset hver deres præg, mens du holder en vis sammenhæng, ved at genskabe samme følelse og stemning i de forskellige rum.