Gør din have mere anvendelig med et vildmarksbad

udendørs spa

Med et vildmarksbad kan du skabe et lækkert udemiljø i din have

Findes der noget mere lækkert end at sidde udenfor og slappe af i et vildmarksbad, imens du nyder udsigten i din have? Det kommer vel an på hvem man spørger, men man kan ikke komme udenom, at der nu engang er noget utroligt afslappende over et vildmarksbad.

Vildmarksbadet har endnu ikke vundet lige så stort ind på det danske marked, som det har på det norske, svenske og finske. Flere og flere danskere begynder dog så småt at få øjnene op for de mange fordele, der er ved at have et varmt bassin i baghaven.

Et hyggeligt samlingssted i haven

Med et vildmarksbad kan du skabe et samlingssted i haven, der kan bruges en sen sommeraften, en efterårsmorgen og en snefyldt vinterdag. At det kan bruges hele året rundt, gøre badet utroligt anvendeligt og til noget, der er værd at investere i.

Oplever du tit muskelømhed eller ledsmerter, kan et vildmarksbad være med til at afhjælpe disse. At sidde i det varme vand får dine led og muskler til at slappe af, hvilket i mange tilfælde vil lindre eller helt fjerne smerterne.

Finsk vildmarksbad i høj kvalitet med brændeovn eller elvarme

Spa og Sauna har flere forskellige vildmarksbade at vælge imellem. Generelt skal man vælge, om man vil have et finsk vildmarksbad med elvarme eller med brændeovn. Hvilken slags man vælger, vil være afgørende for hvor på grunden, bassinet kan placeres.

Alle Spa og Saunas finske vildmarksbade er lavet af Thermowood. Thermowood er et træmateriale specialudviklet til det nordiske klima for at undgå fugt, mug og forrådnelse. Derfor har Spa og Saunas vildmarksbade også gode forudsætninger for at holde i mange år fremadrettet.