Gør din terrasse varm og lækker det meste af året med Lumon terrasseglas

Som dansk terrasseejer ved du, at der nogle gange godt kan være langt mellem de aftener, hvor det er behageligt at side ude og nyde aftensmaden under den lyse sommerhimmel. Endnu værre bliver det, når kalenderen siger noget andet end juni, juli og august. Der er ikke noget som at sidde på sin terrasse og nyde haven, men det danske vejr kommer tit i vejen.

Heldigvis har du mulighed for at gribe sagen i egen hånd ved at installere Lumon terrasseglas, der vil gøre ophold på din terrasse behageligt de fleste af årets måneder – sågar også om vinteren hvis du spæder til med et varmeapparat.

Lumon har mange års ekspertise med Glas til Terrasse, og der findes ikke den terrasse, der ikke kan findes en løsning til. Alle terrasser er forskellige, og alle terrasser kræver derfor forskellige installationer, men ingen opgaver er umulige og der kan laves en glasdækning, der passer lige netop til dig og din terrasse.

Lumon leverer flere løsninger og kan bl.a. give dig:

  • Glasinddækning til din terrasse

  • Glasværn til din altan

  • Glastag

  • Glas til din udestue

  • Generelt fleksible løsninger der kan justeres til at passe ind de fleste steder.

Moderne og rammeløst foldeglas giver dig bevægelige vægge

Terrasseglas giver dig mulighed for at nyde din terrasse det meste af året, men når solen virkelig bager og varmen trykker, kan det være rart at have muligheden for at åbne lidt op for det hele. Derfor har lumon designet deres terrasseløsninger med rammeløst foldeglas, der på nem og elegant vis kan skubbes til side, når det gode sommervejr banker på.

Det foldbare glas giver dig desuden en fuldstændig rammeløs glasoverflade, der giver dig fuldt blik til naturen udenfor, uden dine øjne bliver forstyrret. Det fleksible design er både lækkert og praktisk, og sikrer dig en altid let adgang til haven.