Hyggebål i haven

Der er ikke meget, der kan slå et levende bål, når det kommer til at skabe hygge i haven. Hvis du har en mindre have, eller bare gerne vil have et helt kontrolleret bål, så kan du med fordel bruge et af de meget populære bålfade.

De kommer i mange varianter, og kan alle sammen gøre det endnu mere hyggeligt at være i haven.

Perfekt stemningsskaber

Bålet behøver ikke at være særlig stort for at skabe en helt perfekt stemning. Sådan et bålfad giver stadig oplevelsen af åben ild og lejrbålsstemning i haven. Sæt et ud i haven, og det vil straks blive det naturlige samlingspunkt for selskabet.

Det kan fint bruges på en lun og lys sommeraften, eller du kan bruge det på en kold og mørk vinterdag, hvor man lige kan varme hænderne omkring det eller bare nyde synet af de levende flammer.

Det kan bruges enten helt praktisk til at stege pølser eller skumfidusser på, eller det kan bare være en stemningsskaber, som i sig selv er ganske dragende.

Bålfade fås i mange varianter

Der er mange forskellige modeller af bålfade på markedet. Nogle er små og diskrete i looket, andre er store og markante i looket. Nogle er beregnet til at bære rundt på og eventuelt sætte ind, når det ikke er i brug, andre må have en ret permanent plads i haven eller på terrassen.

Nogle modeller er runde, andre er firkantede og nogle er ovale. Nogle står på ben eller på en fod, andre står helt nede i jordhøjde.

Nogle kommer hængende på et stativ, der er glimrende at bruge til madlavning.

Så både i udformning, størrelse og design varierer de populære bålfade temmelig meget. Uanset designet så vil enhver form for bål være med til at skabe en hyggelig stemning i haven.